17 ocak 2018 çarşamba günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındıysa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

17 ocak 2018 çarşamba günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 17 ocakta dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 17 ocak 2018 çarşamba günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 17 Ocak 2018 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mart - 20 Nisan)

Yoğun iş temponuzun getirdiği düzensiz hayat, sizin enerjinizi tüketiyor. Her yere gitme istediğiniz içinde olduğunuz bu durumun ana sebebi. Artık kendinize vakit yaratmanın zamanı geldi. Tek başınıza geçireceğiniz zamanlar size aradığınız size istediğiniz zamanı verecektir. 

BOĞA BURCU 17 Ocak 2018 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Nisan - 23 Mayıs)

Son dönemde hem ailede hem de özel hayatınızda yaşadığınız sorunlar sizde psikolojik sorunlara yol açabilir. Bu durumun oluştaracağı agresiflik ve sinirli olma hali sizi yeni çatışmalara sürükleyebilir, hatta sorunları daha da derinleştirebilir. Sakinliğinizi korumak size bu dönemde fayda sağlayacaktır. 

İKİZLER BURCU 17 Ocak 2018 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mayıs - 23 Haziran)

Geri hareket süreçlerinde sakin ve mantıklı yaklaşımlar son derece önemlidir. Araştırıp soruşturmadan karar vermek ve yeni işlere başlamak için hiç uygun zamanlar değil. Daha önceden kararlaştırılmış işlerin yürürlüğe konması ve geçmişten gelen işlerinizin hızlanarak tamamlanması ön planda olabilir.

YENGEÇ BURCU 17 Ocak 2018 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Haziran - 23 Temmuz)

Bugünlerde daha sakin ve huzurlu bir ortama ihtiyacınız var. Çözüm bekleyen konularla ilgili anlık kargaşalar söz konusu olsa da siz sakinlik içinde olmaya özen gösterin. Çalıştığınız işte maaşınızın geç ödenmesi söz konusu olabilir ya da zam ve mesai gibi beklentilerinizde istenilen karşılığı elde edemeyebilirsiniz. Bu dönemde sert tepkiler vermeyin.

ASLAN BURCU 17 Ocak 2018 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 22 Ağustos)

Günlük rutinlerinizi ve sağlığınızı temsil eden alanda gerçekleşiyor. İş çevrenizde, yanınızda çalışan kişilerle ilgili gelişmeler olabilir. Evinizdeki ve ofisinizdeki eşyalarda bozulmalar ve evcil hayvanınızla ilgili bazı sağlık problemleri sizi duygusal olarak yorabilir. Dinlenmeye ve kendinizi rahatlatacak faaliyetlere zaman ayırın, içsesinizi dinlemeye önem vermek daha yararlı olacaktır.

BAŞAK BURCU 17 Ocak 2018 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos- 22 Eylül)

Üzerinde çalıştığınız konuları yeniden ele almanız gerekebilir. Çalışma arkadaşlarınızla olan ilişkinizi, ortak işleri gözden geçirmeniz, anlaşmazlıkları, pürüzleri gidermeniz gerekiyor. Yeni başlangıçlar ve ilişkiler öne çıkıyor. Sağlığınızla ve görünüşünüzle daha ilgili olacaksınız. Enerjinizi düşüren kişileri hayatınızdan uzaklaştırabilir, yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz. Kişisel önceliklerinizi hayata geçirme noktasında destekleyici enerjiler içindesiniz. İmaj değişikliği yapabilirsiniz.

TERAZİ BURCU 17 Ocak 2018 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

Günlük beslenmenizde ve diyetinizde zaman zaman aşırılıklar olabilir. Dengenizi korumaya çalışmalısınız. Evcil hayvanlarınızla ilgili gelişmeler olabilir. Evcil hayvan edinebilirsiniz, ya da yavruları olabilir. Günlük hayatınızdaki sorumluluklarınız biraz artsa da elde ettiğiniz yeni deneyimlerle özgüveniniz güçlenebilir. Sakin ve dengede kalmanız önemli. Ani görüşmeler, seyahatler, ani kararlar kariyer alanında aya damgasını vurabilir.

AKREP BURCU 17 Ocak 2018 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

Uzun vadeli birçok sorumluluk alabilirsiniz. Lütfen ayın 10, 11, 12 ve 13. günleri gereksiz sözler alıp vermeyin. Kendinizi eksik hissettiğiniz iş ve öğrenim konularında yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Yeniay enerjileri, yeni başlangıçlar yapmak için uygundur ama unutmayın ki Merkür geriliyor. Güzel ve gizemli şeylere olan ilginiz yoğunlaşabilir. Aşk ve iletişimleriniz adına eskiden olmuş olayları daha yoğun hatırlayabilirsiniz.

YAY BURCU 17 Ocak 2018 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU(23 Kasım-22 Aralık)

Bugünlerde dikkatiniz oldukça dağınık. İşinizle ilgili önemli konularda yaptığınız hatalar hem sizi üzüyor hem de kariyerinize olumsuz etki yaratıyor. Özel hayatınızdaki sorunların çözümü belki de en iyi çözüm. Siz akıllı ve sakin olun, aceleyle hareket etmek yerine, bu dönemde daha dikkatli olursanız hiçbir isteğinizde sorun çıkmaz.

OĞLAK BURCU 17 Ocak 2018 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Aralık - 20 Ocak)

Son zamanlarda işiniz ve özel hayatınızdaki yoğun temponun yarattığı yorgunluk ve buna bağlı karamsar bir ruh hali içerisindesiniz. Kendinizi hayatınızın birçok yönüyle memnun hissetmek isteyebilirsiniz. Uzun vadeli projelerinizde ve sergilediğiniz tutumda kararlı olmak, sizi ruhsal açıdan da yüceltecektir. Kendinizi derin ve içsel bir sorgulama sürecinde hissedebilirsiniz.

KOVA BURCU 17 Ocak 2018 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ocak - 19 Şubat)

Pratik bir şeyle uğraşırken dikkatli olun. Anlaşma ya da sözleşme işiniz varsa Merkür'ün gerilediğini unutmayın. Aşkta birbirinden ayrı olan çiftler, Merkür geri hareketindeyken yeniden bir araya gelebilirler. Ancak bu ayrılmanıza neden olan olayların çözümlendiği anlamına gelmez. Yeniden bir araya gelirseniz ayrılmanıza neden olan faktörleri etraflıca konuşup halletmeye bakın. Ne olursa olsun ilişkinizle ilgili acil kararlar vermeyin. İlişkisi sağlam olanlarsa, bu dönemde ileriye dönük planlarını gözden geçirebilirler.

BALIK BURCU 17 Ocak 2018 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 20 Mart)

İş yaşamında tamamlandığını düşündüğünüz anlaşmalar, projeler, iş-görev değişiklikleri yeniden gündeminize gelebilir. Organizasyonel işler, düzen getirme temaları üzerinde daha çok durmanız gerekebilir. Sağlığınıza, günlük beslenmenize spor aktivitelerinize önem verin, ihtiyaçlarınız doğrultusunda onları yeniden belirleyin varsa kiracınız size yardımcı olan çalışanınız onunla olan ilişkinizi/anlaşmanızı da gözden geçirmeniz gerekebilir.