17 aralık 2017 pazar günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındıysa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

17 aralık 2017 pazar günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 17 aralıkta dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 17 aralık 2017 pazar günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 17 Aralık 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Hayatınız ile ilgili kararları alacağınız bir sürece giriyorsunuz. Geleceğinizde önemli etkilere neden olacak kararları vermede acele etmeyin, iyice düşünüp ona göre adım atmalısınız. Özel hayatınızda aradığınız aşkı bulduğunuzu zannedebilir yine hüsrana uğrayabilirsiniz. 

BOĞA BURCU 17 Aralık 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Geleceğinize yönelik hayal kurmaktan vazgeçip bir an önce adım atmalısınız. Bu aralar hayatınızdaki bir dakikanın bile sizin için hayati önem taşıyor. Karşısınıza uzun zamandır aradığınız birinin çıktığını düşünebilirsiniz. Bu konuda akılınıza güvenmekte fayda var. 

İKİZLER BURCU 17 Aralık 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

İş hayatınızda beklenmedik gelişmeler sizi bekliyor. Ektiğinizi biçtiğiniz bir dönemdesinniz. Yeni iş ortaklıkları sizin gücünüzü daha da artıracak. Aileniz yaşayacağınız sıkıntıların atacağınız adımların önüne geçmesine izin vermeyin.  

YENGEÇ BURCU 17 Aralık 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Benliğinizde hissetdiğiniz özgürlüğün bu aralar kısıtlandığı hissine kapılabilirsiniz. Bu durumun verdiği huzursuzluk insan ilişkilerinize zarar verebilir. Kendinize yaratacağınız zamanla bu durumun üstesinden gelebilirsiniz. 

ASLAN BURCU 17 Aralık 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 22 Ağustos)

Geçmiş ile hesaplaşmanız bir türlü kapanmıyor. Ne zaman kapandığını düşünseniz hep birisi geçmişten çıkıp geliyor. Bu da sizin geleceğe yönelik adımlarınızı kısırlaştırıyor. Yapacağınız tek şey geçmişten kim gelirse gelsin etkisi altına girmemek. 

BAŞAK BURCU 17 Aralık 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ağustos - 29 Eylül)

Hayatta karşılaştığınız durumları hafife almak sizi içinden çıkamayacağınız bir duruma sürükleyebilir. Artık bu huyunuzu geride bırakmalısınız. Aşk hayatınızda karşılaşacağınız kişiler sizin aklınızı karıştırabilir. Kalbinizi dinlemekte fayda var. 

TERAZİ BURCU 17 Aralık 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU ( 23 Eylül - 22 Ekim)

Bugün diğer günlere oranla daha enerjiksiniz. Bu durum güzel haberleri de peş peşe getirecektir. Bugünlerde atacağınız bir adım geleceğinizi büyük oranda değiştirecektir. Atacağınız adımları atmadan önce iyi düşünmelisiniz. 

AKREP BURCU 17 Aralık 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 21 Kasım)

Maddi konularda şanşlı bir gündesiniz. Uzun süredir yaşadığınız problemlerin üstesinden bugün alacağınız yardımlarla geleceksiniz. Yalnız bu durumun verdiği şarhoşluğa dikkat etmeli, yeni problemlere yol açmamalısınız. 

YAY BURCU 17 Aralık 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU ( 22 Kasım - 21 Aralık)

Kararsızlık sizin en büyük sorunuz olmaya devam ediyor. İki arada bir dere de kalma durumu tam sizin için söylenmiş olsa gerek. Alacağınız kararın olumsuz sonuçlarından korkmak sizi daha da derin bir çukura çekecektir. Hayat korkmak için çok kısa. 

OĞLAK BURCU 17 Aralık 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 21 Ocak)

Üzerinizde bulunan sorumluluklar üzn süredir hayalini kurduğunuz özgürlük önünde bir engel oluşturuyor. Unutmamakta fayda var; Bugün çekeceğiniz sıkıntıların yarın vereceği meyve daha tatlı olur. 

KOVA BURCU 17 Aralık 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Ocak - 19 Mart)

Aşk hayatınızdaki hüsranlar sizin canınızı yakmaya devam ediyor. Hislerinizi dinlemenin doğurduğu sonuçlardan kurtulmak için bir an önce aklınızı dinlemekte fayda var. 

BALIK BURCU 17 Aralık 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 20 Mart)

Uzun süredir aşk hayatınızdaki olumsuzluklar artık yerini  olumlu gelişmelere bırakıyor. Yaşanacak olumlu gelişmelerin etkisini hayatınızın bütün alanında hissedecek ve yeni bir kişinin var olduğuna tanık olacaksınız.