17 ağustos 2017 perşembe günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındısa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

17 ağustos 2017 perşembe günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 17 ağustosta dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 17 ağustos 2017 perşembe günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 17 Ağustos 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mart - 20 Nisan)

Bugün sevdiğiniz insanların etrafında bulunan insanların kıskanç ve iğneleyici davranışlarına maruz kaldı. Bu davranışlara sessiz kalmamalı, sözlerinizle karşınızda ki insanlara iyi bir ders verebilirsiniz. Özel hayatınızda beklenmedik gelişmeler sizleri bekliyor. 

BOĞA BURCU 17 Ağustos 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan – 21 Mayıs)

İş hayatınızda yoğun bir tempo sizleri bekliyor. Bu süreçte omuzlarınza ağır sorumluluklar alabilirsiniz. Bugün karşınıza çıkacak fırsatları iyi değerlendirin. İş hayatınızda yeni kapılar açılabilir. Özel hayatınızda partnerinizin iş hayatındaki stresi sizden çıkarmak istemesi ilişkinizde sorunlara yol açabilir. Sakin ve anlayışlı bir tavır bütün kötü durumları bertaraf edecektir. 

İKİZLER BURCU 17 Ağustos 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 23 Haziran)

Bugün yoğun bir stres bulutunun içine giriyorsunuz. Partnerinizden kaynaklı sorunlar diğer sorunları doğurabilir. Sakin kalmak güzel işler için tek anahtar. Bilmediğiniz borçlar ve zamanında ödenmeyen paralar canınız sıkacak ikinci bir noktayı oluşturacak. 

YENGEÇ BURCU 17 Ağustos 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 23 Temmuz)

Bugün sizin için doğmuş adeta. Şansızın bütün gün yanınızda olacak. Çözülmesi imkansız olarak gördüğünüz problemlerin üzerinden rahatlıkla geleceksiniz. Özel hayatınızda başka insanların yol açtığı sorunlarla uğraşabilirsiniz. 

ASLAN BURCU 17 Ağustos 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Temmuz - 22 Ağustos)

Bugün sizin için bayabi gergin geçicek. Şimdiden sakin kalmanın yollarını düşünmek ve uygulamak sizin için avantajlı olacak. Bir anlık patlama size pahalıya mal olabilir. Geçmişte yaşanan olumsuzlukların zihninizi meşgul etmesine izin vermeden, gerçekçi davranmalı ve sakinliğinizi korumalısınız.

BAŞAK BURCU 17 Ağustos 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün komşuluk  ya da dostluk ilişkilerinize dikkat. Uzun zamandır iletişim içerisinde bulunduğunuz bir insanın beklenmedik davranışları ona olan sabrınızı taşırarak tamamen yaşamınızdan çıkarma kararınızı almanıza neden olabilir. Özel yaşamınızda ise beraberliği partnerinizin ailesinden kaynaklanacak problemlere karşı dikkatli olmalısınız.

TERAZİ BURCU 17 Ağustos 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

Bugünlerde işinizle ilgili konularda adımlarınızı dikkatli olmanızda yarar var. Önemli kararlar almak için uygun bir zamanda değilsiniz. Biraz daha beklemede kalmalı düşüncelerinizi netleştirdikten sonra karar almalısınız. Özel yaşamınız da ise ilişkinize zarar veren davranışlarınızdan uzaklaşacak ve kendinize öz eleştiride bulanarak doğru yaklaşımlarda bulunarak sorunlarınızın üstesinden gelebileceksiniz.

AKREP BURCU 17 Ağustos 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

Bugün işinizde yaşanan sorunlardan kaynaklı siz de gergin bir gün geçirebilirsiniz. Konu sizinle ilgili olmasa da çözümcül tavırlarınızla ortamı rahatlatmanız mümkün olabilir. Özel yaşamınızda ise sıradan ve çok doğal bir meseleden çıkarılan bir tartışma canınızı sıkabilir. Partnerinizle sağlıklı bir iletişim kurmakta zorlanacağınız bir gündesiniz. Kredi kartı harcamalarına dikkat.

YAY BURCU 17 Ağustos 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 22 Aralık)

Bugün iş yaşamınızla ilgili konularda yeni şeyler keşfederek kendinizi geliştirebileceğiniz olanaklarla karşılaşabilirsiniz. Eğitiminizle ilgili de önemli gelişmeler söz konusu yarım kalan eğitiminizi tamamlayabilir öğretmenlerinizden göreceğiniz destekle zorlukları aşabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise partneriniz tarafından kıskançlık ve suçlamalarla karşı karşıya kalabilirsiniz sakin olun ve öfkeye kapılmayın.

OĞLAK BURCU 17 Ağustos 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

İş hayatınızda şanslı bir gündesiniz. Uzun zamandır beklediğiniz ödüllendirme sizi bekliyor.  Hakedilmiş bu ödül için sizi kıskananlar olabilir, kaygılanmayın. Sizi sevenler zaten yanı başınızda olacaktır. Özel yaşamınızda gerçeklerden kaçan bir tutum içinde olursanız ilişkiniz işin içinden çıkılmaz bir hal alabilir. Anlık öfkeler farklı arayışlar içine girmenize sebep olabilir, sakin olmalısınız.

KOVA BURCU 17 Ağustos 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 19 Şubat)

Bugün keyifli  bir gün sizi bekliyor. Yüksek enerjinizle hayata daha olumlu yaklaşımlarda bulunacak ve kendinize öz eleştiri de bulunarak düşüncelerinizi iyileştireceksiniz. Özel yaşamınızda gerçekten güven duyduğunuz kişilerden gelecek fikir ve öneriler partnerinize olan yaklaşımınızı çok olumlu bir yönde değiştirebilir. Kendinize olan güveniniz ve yükselen farkındalığınız doğru kararları kolaylıkla almanızı sağlayacak.

BALIK BURCU 17 Ağustos 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 21 Mart)

Bugün iş yaşamınızla ilgili konularda yaşanacak tartışmalar nedeniyle enerjiniz düşebilir.  Yanlış anlaşılmalara dikkat etmeli ancak kendi kararlarından taviz vermeden karşınızdakilerle iletişime geçmelisiniz.  Siz işinizle ilgili var olan potansiyelinizi ortaya koyun sahne sizin. Özel yaşamınızda ise partnerinizin size güveni tam, huzurun keyfini çıkarın.