16 şubat 2018 cuma günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındıysa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

16 şubat 2018 cuma günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 16 şubatta dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 16 şubat 2018 cuma günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 16 Şubat 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mart - 20 Nisan)

Son dönemde iş hayatınızda yaşanan olaylar canınızı sıkmaya bu durum hayatınızın tümünü yaşanmaz bir hale getiriyor. Uzun zaman önce aklınızdaki iş değişikliği düşüncesini uygulamaya geçirmenin tam zamanı. Özel hayatınız da bu durumdan nasibini almış durumda. Sizin üzerinizdeki gerginlik partneriniz sizin hakkında olumsuz düşüncelere dalmasına yol açmış durumda. Sizin atacağınız sorunların dağılması için ilk taş olacaktır. 

BOĞA BURCU 16 Şubat 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Nisan - 23 Mayıs)

Bu aralar uzun zamandır ertelediğiniz bir düşünceyi gerçekleştirmek için uygun ortamı bulacaksınız. Her anın tadını çıkarmakta fayda var. Maddi problemleriniz sizi kara kara düşündürse de beklenmediğiniz bir yardım sizi bu durumdan kurtaracaktır. Bu aralar arkadaşlarınızla olan ilişkinize dikkat ettin. Konuşamalarınız veya davranışlarınız farklı yorumlabilir bu da çatışmalara ortam hazırlayabilir. 

İKİZLER BURCU 16 Şubat 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mayıs - 23 Haziran)

Aşk hayatınız da düzelmeler söz konusu partnerinizle bir araya gelip zamanın tadını çıkaracaksınız. Bu sıralar işinizi severek yaptığınız için olumlu farklı fikirler üretmekte zorlanmıyorsunuz. İşinizle ilgili terfiler almanı da mümkün gibi görünüyor. Ticari konular da pek hayrınıza sonuçlanamayacak şeyler olabilir, bazen isteseniz de dikkatli davranamıyorsunuz.

YENGEÇ BURCU 16 Şubat 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Haziran - 23 Temmuz)

Aşk hayatınız da yanlış anlaşılmalardan kaynaklı olumsuzluklar söz konusu bunlar gelip geçici ancak uzun vadede yıpranmamak için isteklerinizi yada düşüncelerinizi doğrudan söylemelisiniz. İş hayatınız da ufak tefek gerginlikler yaşayabilirsiniz. Maddi konularda ki problemleriniz ise yakın zamanda çözümlenecek.

ASLAN BURCU 16 Şubat 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 22 Ağustos)

Geçmişte ki deneyimlerinizden yola çıkarak şimdiki hayatınızı değerlendiriyorsunuz ancak bu her zaman işe yaramayabilir. İş hayatınızda ki bazı gelişmeler sizin için olumlu sonuçlar doğurabilir. Terfilere hazırlıklı olun, Bu sıralar kendinizi ihmal ediyorsunuz unutmayın zaman geçiyor ve kendinizle kalan yine sizsiniz kendinize dikkat etmelisiniz.

BAŞAK BURCU 16 Şubat 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos- 22 Eylül)

Bugün partnerinizle aranızda geçmişte yaptığınız bir hata sebebiyle bazı problemler yaşayabilirsiniz. İşiniz oldukça yoğun ve iş yükünüz de bir hayli yüksek birilerinden yardım alma zamanı geliyor da geçiyor bile, Maddi olarak yine bir dar boğazdan geçiyorsunuz harcamalarınızı ayarlamakta çok zorlanıyorsunuz. Bu sıralar bir tatile çıkmaya hatta sakın bir ortamda kafanızı dinlemeye ihtiyacınız var.

TERAZİ BURCU 16 Şubat 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

Hayatınızdaki kişiler size mutluluk veriyor, mutlu olmanız da onların payı yüksek, Üstlerinizin koyduğu kuralları kabul etmek konusun da fazla aceleci davranıyorsunuz, biraz düşünmeli hatta bunun üzerine tartışmalısınız. Parasal konular da bu günlerde şansınız yaver gidiyor ve bazı görüşmelerinizin sonucunda maddi kazançlar elde edebilirsiniz. Yeteneklisiniz ve bunu yerinde kullanmayı öğrenebilirseniz, bu sizin karınıza olacaktır.

AKREP BURCU 16 Şubat 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

Düşündüklerinizi yapmanın tam zamanı, fikirlerinizi hayat vermek için oldukça uygun zamanlardasınız. Gelecekte ki hayallerinize ulaşmak için bu sıralar attığınız adımlar oldukça önem arz ediyor, dikkatli ve kontrollü adımlar atmanızda fayda var. İlerleyen günlerde maddi anlam da işler yapabilirsiniz hatta bunun için küçük bir yolculuk yapacaksınız. Şu sıralar düşüncelerinize ters düşüyorsunuz davranışlarınız ve aslında yapmak istediklerin arasın da pek benzerlik yok, duygularınızı saklamamalınız.

YAY BURCU 16 Şubat 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU(23 Kasım-22 Aralık)

Bu sıralar işinizi hayli aksattınız hatta, onu tamamlayabilmek için başkalarından yardım alabilirsiniz. Bu yardım şimdilik hayatınızı kurtaracak ancak bir daha böyle bir yardıma sahip olamayabilirsiniz. Bu sıralar aklınızı çok iyi çalıştırıyorsunuz ancak uygulama aşamasında bazı sıkıntılar yaşıyorsunuz. Yakın çevreniz düşüncelerinizi fazlasıyla etkilyor dikkatli hareket etmelisiniz herkes iyiliğinizi istemeyebilir.

OĞLAK BURCU 16 Şubat 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Aralık - 20 Ocak)

Bu sıralar aşk hayatınız tam istediğiniz gibi gidiyor. Bu gün hoş sürprizler karşılaşabilirsiniz. İş hayatınız da tartışmalardan uzak durmaya çalışıyorsunuz ancak bulunduğunuz ortam ruh haliniz etkiliyor. Kısa sürede olsa mali durumunuzda iyileşmeler var ancak bu durum kısa süreli görünüyor. Bazı karşılaşmalar hayatınızı değiştirecek olumlu gelişmeler getirebilr.

KOVA BURCU 16 Şubat 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ocak - 19 Şubat)

Partnerinizle duygusal yakınlaşmalar yaşayabilirsiniz. Bu sıralar yalnız kalmaya ve hayatınızı düşünmeye ihtiyacınız var. Uzakta olan bir yakınınız size küçük bir sürpriz yapabilir. İş hayatınızda gelişme kaydediyorsunuz bu sıralar beklemediğiniz gelişmeler yaşayabilirisiniz. Kararsız bir yapınızın olması geç davranmanıza neden oluyor. Bu huynuzdan vazgeçmeye çalışmalısınız.

BALIK BURCU 16 Şubat 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 20 Mart)

Partnerinize oldukça güveniyorsunuz, bu durum sizi rahat davranışlar sergilemenizi sağlıyor ancak karşı taraf sizden ilgi bekliyor hatta biraz da olsa onu kıskanmanızı istiyor. Bu sıralar işiniz le ilgili konularda durgunluk söz konusu ancak bu sizin elinizde olan bir durum değil dolayısıyla kendiniz üzmemelisiniz. Maddi olarak ihtiyaçlarınızı karşılamakta zorlanıyorsunuz, daha dikkatli harcamalar yapmalısınız.