16 mart 2018 cuma günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındıysa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

16 mart 2018 cuma günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 16 martta dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 16 mart 2018 cuma günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 16 Mart 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mart - 20 Nisan)

Geleceğe yönelik karamsarlığınız bugünlerde daha da artıyor. Özellikle iş hayatınızda karşılatığınız durumlar bu durumu sizin için karabasan haline getiriyor. İlerleyen süreçlerde beklemediğiniz bir kişiden alacağınız yardımla bu durumun üstsinden geleceksiniz. 

BOĞA BURCU 16 Mart 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Nisan - 23 Mayıs)

Partnerizin sorunları ilişkinizi sarsıyor. Sürekli aynı hataya tekrarlaması sizin partnerinize karşı olan güveninizi ortadan kaldırmış durumda. Sizin atacağınız bir adım her şeyi çözebilir. 

İKİZLER BURCU 16 Mart 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mayıs - 23 Haziran)

Aşk hayatınızda gerçeklik dışı bakış açınız size ciddiyetsiz bir hava katıyor ve bunun sonucunda ilerleyen zamanlarda bir boş vermişlik algısı bırakıyorsunuz partneriniz üzerinde. Partneriniz sizden daha ciddi davranışlar beklerken sizse onun bu ilişkiyi fazla ciddiye aldığını düşünüyorsunuz. Aklınızda yatırım yapmak fikri yokken ailenizin zorlamasıyla yeni fikirler ediniyorsunuz ve bunu şuan olmasa da ilerisi için kullanacaksınız. İşiniz sizi sürekli oradan oraya savuruyor olmasını bazen kaldıramasanız da çoğunlukla işinizden memnunsunuz.

YENGEÇ BURCU 16 Mart 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Haziran - 23 Temmuz)

Boş vermişliğiniz size eksi katıyor partneriniz sizin için uğraşırken siz onun bu davranışları karşısında adeta kılınızı bile kıpırdatmıyorsunuz. Bu durum daha fazla devam edemez ve onun çabalarına karşılık vermelisiniz aksi halde bitişe doğru yaklaşabilirsiniz. İşinizle kendinizi fazlasıyla yoruyorsunuz bu durum kendinize bile zaman ayıramamanızı neden oluyor. Yatırım yapmak fikri aklınızdan çıkmıyor ancak bunun için biraz daha temkinli davranmalısınız.

ASLAN BURCU 16 Mart 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 22 Ağustos)

İletişim sorunlarınızın olması sizi bazen yoruyor ancak bu sorun tek taraflı değil ve onun da en az sizin kadar olanlarda payı var. İşinizle ilgili bazı istemediğiniz durumlar olabilir her zaman istediğiniz sonuçlar elde edemeyebilirsiniz. Çevrenizde olan bazı olaylara dahil olmak istemeseniz de genel olarak sizi de ilgilendirdiği için dahil oluyorsunuz. Yaptığınız yatırmlarda kazançlı çıkıyorsunuz bu sizi motive ediyor.

BAŞAK BURCU 16 Mart 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos- 22 Eylül)

Olumlu bazı gelişmeler sizin hoşunuza gidiyor ancak kesin bir çözüm elde edebilmiş değilsiniz bu konu da dikkatli davranmalısınız. İşinizle ilgili yeni teklifler aldınız fakat bunu biraz çabuk değerlendirmelisiniz aksi halde bir fırsatı kaçırıyor olabilirsiniz. Kararsız ruh halinden kurtulmalısınız bu size yakışan bir ruh hali değil ve sonunda istediklerinnizi elde edebilmek varken neden zaman kaybedesiniz ki.

TERAZİ BURCU 16 Mart 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

İlişkinizi göz önünde yaşıyorsunuz ve sizin özenilen bir ilişkinizin olması yakın çevrenizin özellikle de arkadaş sandığınız kişiler tarafından göze gelebilir dikkat etmelisiniz. Son zamanlarda yaptığınız işi ilişkileri olumlu yönde ilerliyor ve bunun yararlarını göreceksiniz. Ödeme güçlüğü çektiğiniz borçlarınızı rahatlıkla ödeyecek zamanlara geliyorsunuz ve bundan sonrası için de maddi anlamada rahatlamalar söz konusu. Bazı kişilerin isteklerinin fazlalığı sizi yorabilir hayır demeyi bilmelisiniz.

AKREP BURCU 16 Mart 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

Sevgilinizle ilgili düşündüğünüz şeyleri yapmanın tam zamanı. Bu zamana kadar boşuna beklediniz. İş hayatınızda hiç ummadığınız gelişmeler yaşanacak. Terfi söz konusu olabilir. Daha önce yapmadığınız şeyleri yapmak isteyeceğiniz ve geleceğe dair plan yapabileceğiniz bir gündesiniz. Bugün karar verirken oldukça farklı adımlar atacaksınız. Para kullanımlarınıza dikkat. Hafta sonları sadece kendi cebinizden harcamayı bırakın. Arkadaş toplantılarında ödemeleri sadece siz yapmak zorunda değilsiniz.

YAY BURCU 16 Mart 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU(23 Kasım-22 Aralık)

Bu kadar içten ve iyi niyetli olmayı bırakın. Çevrenizdeki insanlar iyi niyetinizi kullanmaya başlıyor ve bunları fark etmiyorsunuz. Kararsız davranışlarınız ve hareketlerinizden dolayı iş hayatınızda olumsuz gelişmeler yaşanacak. Aşk hayatınızda yaşadığınız ikileme artık son vermelisiniz. Bir kalbin sadece bir insana ihtiyacı olduğunu unutmamalısınız. Artık kararınızı veriniz yoksa yıllar su gibi akıp geçecek.

OĞLAK BURCU 16 Mart 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Aralık - 20 Ocak)

İçe kapanıklığınız tavan yapmış durumda. Havaların güzelleşmesi sizi çok kısa bir süre etkilemiş yine tekrar eskisi gibi ruh halinizi bunalımlara sürüklemeye başlamışsınız. Buna son vermeni gerekiyor. Sadece kendiniz için değil çevrenizdeki insanların da ruh halini düzeltmek için bunu yapmalısınız. İş hayatınız güzel ilerleyecek. Çevrenizde çok seviliyorsunuz. Bugün aşk hayatınızda yine farklı duygular söz konusu. Onun kıymetini bilin.

KOVA BURCU 16 Mart 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ocak - 19 Şubat)

Sevgilinizle ilgili ilişkinizin içinde bir mantık aramaktan vazgeçin aşk içinde mantık olmaz. Aşk sadece aşktır özel anlamları olan içinde mantık olmayan. İstenilenin fazlasını yapmak sizin huyunuzda var ancak bunu yaparken sağlığınıza dikkat etmelisiniz takdir toplarken sağlığınızdan olabilirsiniz. Yatırım yapmak konusunda oldukça heveslisiniz ancak uygun zamanı beklemelisiniz.

BALIK BURCU 16 Mart 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 20 Mart)

Sevgilinizin tutamayacağı sözler verdirmemelisiniz sonuç hüsrana uğrayabilir ve bunun siz de yaratacağı etki ise hiç hoşunuza gitmeyecektir o halde en başından aşırı istekler de bulunmamak gerekir ve oluruna bırakmak en akıllıcası olur. İş yerinizde bazı olumsuz durumlar var ve bu durumlara dahil olmamak istiyorsunuz ancak sizi çoktan taraf haline getirmiş bir çok insan var. Duygusallığınız bazen başınıza dert olsa da sizin yapınız bu ve kendinizi böyle seviyorsunuz.