16 eylül 2017 cumartesi günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındısa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

16 eylül 2017 cumartesi günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 15 eylülde dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 16 eylül 2017 cumartesi günlük ve haftalık burç yorumları... 

KOÇ BURCU 13 Mayıs 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Gergin bir gün içerisinde kendinizi bulabilirsiniz. Özel hayatınızdaki sorunları hayatınızın her alanına yayılabilir. Sakin davranmak sizin açınızdan faydali olacaktır. Ailenizle ilgili önemli bir karar alma eşiğindesiniz. 

BOĞA BURCU 13 Mayıs 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Özel hayatınızda partnerinize karşı dvranışlar bazen boğucu olabiliyor. Sevgilinize karşı kıskanç tutumunuz özel hayatınızı daha da kötü hale getiriyor. İşinizle ilgili boş kuruntular içerisindesiniz.  Uykusuzluğunuzun kaynağı stres, dikkatli davranmazsanız sağlığınız bozulabilir.

İKİZLER BURCU 13 Mayıs 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Özel hayatınızda partnerinize karşı davranışlara dikkat etmelisiniz. Daha çok yakınlaşmak isterken daha da uzaklaşabilirsiniz. Çevrenizdeki insanların sizi kullanmasına izin vermeyin. 

YENGEÇ BURCU 13 Mayıs 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Son günlerde yaşadığınız olaylar hayatınızı yaşanmaz bir hale getirdi. Bunun sorununda özel hayatından kaynakladığını biliyorsunuz. Artık akıllıca karar vermenin zamanı geldi.  Harcamalarınıza dikkat edip yatırım yapmanız ilerisi için oldukça faydalı olabilir.

ASLAN BURCU 13 Mayıs 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 216 Ağustos)

Partnerinizle son zamanlarda yaşadığınız sorunlar onun, sizi anlamasını zorlaştırıyor. Bu süreç ilişkinizde ufak sorunlara yol açabilir.  İş hayatınızda ise oldukça dakiksiniz, işinizi günü gününe yapmanız sizi dinlendiriyor. Parasal konularda bu aralar pek uygun çözümler bulamasınız da yakında sorunlarınızda bitecek.

BAŞAK BURCU 13 Mayıs 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ağustos - 22 Eylül)

Uzun süredir süren stresli dönem sona erdi. Artık birbirinizi kimsenin tanıyamayacağı kadar iyi tanıyorsunuz. Şimdi rotayı mutluluğa çevirme zamanı. İş anlamında stres yapıyorsunuz bu huyunuzdan kurtulmanızın tek yolu pozitif düşünmek. Hafta sonu sizi iyi haberler bekliyor.

TERAZİ BURCU 13 Mayıs 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Eylül - 23 Ekim)

Sizi aşk için yaratılmışsınız ama sevgiliniz bunun yeterince farkında değil sanki.  Bu durum sizi  yıpratıyor ancak onun da size sakin de olsa bağlı olduğunu biliyorsunuz. Güvenin yeter. İş yerinde patron gibi hareket etmeniz çevrenizdekiler tarafından hoş karşılanmıyor. Bu gün duygularınız oldukça hareketli olacak ve bir fırsatı sırf bu yüzden kaçırabilirsiniz

AKREP BURCU 13 Mayıs 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

Şu sıralar kavgalı ortamlara hatta küçük tartışmalara bile tahammülünüz yok. Ancak özel hayatınızda partneriniz ile aranızdaki sorunları harekete geçmeden çözemezsiniz. Sorunlarınızı bitirmek istiyorsunuz ancak bununla ilgili bir girişimde bulunmuyorsunuz. İşinizle ilgili odaklanma sorunları yaşasanız da üstesinden geleceksiniz. Maddi konularda başkasının yardımını göreceksiniz.

YAY BURCU 13 Mayıs 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Uzun bir sürenin sonunda yavaş yavaş özel yaşamınızda şanslı bir dönemin kapılarını aralıyorsunuz. Sonunda aşkta mutluluğu yakalıyorsunuz. İş alanında değişiklikler yapma düşünceniz bu sıralar biraz beklemeli, aksi halde risk almış olacaksınız. Birkaç gün sonra beklenmedik ödemeler yapabilirsiniz bu ödemeniz yatırım amaçlı uzun vadeli bir yatırım olabilir.

OĞLAK BURCU 13 Mayıs 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Ayrılık da aşktandır derler ya, sizinkisi tam bu. Bu ayrılık uzun sürmeyecek ama biraz zaman tanımalısınız. Eğitiminiz ve işinizle ilgili fazlaca zaman ayırmanı sizi başarıya ulaştıracak, sağlığınıza dikkat etmeli ve yeme alışkanlıklarınız üzerinde biraz değişiklik yapmalısınız.

KOVA BURCU 13 Mayıs 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Mart)

Nihayet sizinle aynı yolda yürüyecek bir partner yanınızda. Küçük detaylara takılıp boşuna kendinizi üzmeyin artık. Maddi anlamda bazen fazla fedakar olmanız sizi yoruyor. Parasal anlamda güvenilir birisiniz bu durum sizi fazla maddi yükün altına sokuyor bu konuda ölçülü davranmalısınız. Sağlık konusunu biraz daha ciddiye alın.

BALIK BURCU 13 Mayıs 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Güven, aşkın direğidir. Sürekli bu konuyu gündeme getirmeyin.  İlişkinizde aşırıya kaçan sadakat beklentileriniz sizi ve partnerinizi oldukça yıpratıyor. Parayla ilgili kısa bir sorun yaşamanız bir borcunuzun en azından  bir kısmını kısa bir süre ertelemek suretiyle ödeyeceksiniz. Ancak maddi sorununuz kısa süreli olacak. İş ile ilgili görüşmeler de dikkate alınmak istiyorsunuz ancak bunun için daha karalı görünmelisiniz.