15 eylül 2017 cuma günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındısa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

15 eylül 2017 cuma günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 15 eylülde dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 15 eylül 2017 cuma günlük ve haftalık burç yorumları... 

KOÇ BURCU 15 Eylül 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mart - 20 Nisan)

Kendinizi tercih yapmak zorunda hissedeceğiniz bir güne giriyorsunuz. Bu aralar özel hayatınızdaki insan ile aileniz arasında kaldınız. Bu durumdan çıkmanın yolları sizde yatıyor. Olayları akışına bırakmakta fayda var.

BOĞA BURCU 15 Eylül 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan – 21 Mayıs)

Bu aralar hayattan büyük zevk alıyorsunuz. Çevrenizdekilerle yaptığınız planların bozulmaması sizi mutluluk veriyor. İçinde bulunduğunuz anın tadını çıkarın ve diğer bütün şeyleri unutun. Partnerinizle her şey yolunda, kredi kartı harcamalarınıza dikkat.

İKİZLER BURCU 15 Eylül 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 23 Haziran)

Bu aralar her şeyden uzaklaşıp farklı işlerin peşine düşüyorsunuz. Bunun için aileniz ve etrafinizdaki insanlardan destek almak  daha mantıklı ve özgün fikirler çıkmasına yol açabilir. 

YENGEÇ BURCU 15 Eylül 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 23 Temmuz)

Son günlerde maddi sorunlar yüzünden moraliniz bir hayli düşük. Kötü düşüncelere kapılmayın, her sıkıntıyı aşmanın bir anahtarı var. Bu anahtarda sizsiniz. Olaylara sakin ve soğukkanlı bir şekilde ılımlı tavırlarla bakmalısınız. 

ASLAN BURCU 15 Eylül 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Temmuz - 22 Ağustos)

İş hayatınızdaki gelişmeler artık sizi yormaya başladı. Aşk hayatınızda partnerinize karşı takındığınız ilgisiz tavır ilişkinizde soğuk rüzgarlar esmesine sebep oluyor.  Partnerinize ilgili davranmaya başlamazsanız ilişkiniz bir anda sonlanabilir.

BAŞAK BURCU 15 Eylül 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ağustos - 22 Eylül)

İş hayatınızdaki titiz yaklaşımınız patronlarınızın ilgisini üzerinize topluyor. Maaşınızda beklediğiniz yenilemeler bu dönemde karşınıza çıkabilir. Özel hayatınızda partnerinizle nazar boncuğu durumdan bir ilişki yaşıyor olabilirsiniz. Bunun kıymetini kesinlikle bilerek ve üzerine anlamlar katarak devam ederseniz zedelenmeyecek bir ilişkinin devamını sağlamanız mümkün.

TERAZİ BURCU 15 Eylül 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

Uzun zamandır beklediğiniz birinin veya bir haberin gelmiş olması sizi mutlu etmiş olabilir. Bu mutluluk içinize sığmazken gelir gelmez bir sürprizle bile karşılaşabilirsiniz. Bugün de tatil olmanızın verdiği enerjiyi kullanarak gönlünüze bir gün geçireceksiniz.

AKREP BURCU 15 Eylül  2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

İş hayatınızda beklenmedik gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Herkesin gözü sizin üzerinizdeymiş gibi hissedebilirsiniz. Kendinize inanın yeteneklerinize güvenin yapmanız gerekenleri yerine getirmenin huzurunu yaşayın. Özel yaşamınızda partnerinizin sebep olacağı problemlerle gergin bir gün geçirebilirsiniz.

YAY BURCU 15 Eylül 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 22 Aralık)

Son zamanlarda yaşadığınız sıkıntıları atlatmış veya asgari hale getirmiş olabilirsiniz. Bu iş, aşk ve ailevi konularda motivasyonunuzu artırmak için gayet geçerli bir nedene benziyor. Bu durumu tam anlamıyla düzeltmek için kendinize inanmanız ve doğru adımlar atıp ilerlemeniz gerekmektedir.

OĞLAK BURCU 14 Eylül 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bir süredir moralinizi bozan ve motivasyonunuzu düşüren konulardan artık uzaklaşmalısınız. Bu durum İşinizde de sizi bir hayli zora sokuyor. Bunun için çaba göstermeniz ve emek harcamanız gerekiyor. Eğer gerçekten emek harcayabilirseniz üstesinden geleceksinizdir.

KOVA BURCU 15 Eylül 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 19 Şubat)

Ailenizle aranızda esen soğuk rüzgarlar yerini sevgiye bırakıyor. Bunun depresyonu hala az da olsa üzerinizde olabilir. Partnerinizi bu konunun dışında tutmanızda fayda var. Küçük kazalar dikkatsizliğinizin eseri. Biraz daha rahatlamanız gerek, sükunet sizin en iyi dostunuz.

BALIK BURCU 15 Eylül 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 21 Mart)

Bu sıralar fevri tavrınızın size bir şey kazandırmadığını ve bunun size birçok konuda zaman kaybettirdiğini fark etmiş olmalısınız. Gerginliğinizi atmanız için yürüyüşler yaparak kendinize düşünme ve değerlendirme yapma zamanları ayırmalısınız. Buna kaybettiğiniz zamana üzülmek yerine farkında olmanın sevincini de eklerseniz, sorunlardan kendiliğinden çözülecek