15 aralık 2017 cuma günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındıysa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

15 aralık 2017 cuma perşembe  günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 15 aralıkta dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 15 aralık 2017 cuma  günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 15 Aralık 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Uzun süredir hayatınızda yapmak istediğiniz değişikler için uygun bir zamana giriyorsunuz. Yapacağınız değişikliklerin geleceğinizi de etkileyeceğini unutmamakta fayda var. Alacağınız kararlarda sakin ave akıllıca düşünmek sizin yararınıza olacaktır.  

BOĞA BURCU 15 Aralık 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Yeni yıla az bir süre kala aklınızdaki iş değişikliği için beklediğiniz teklif gelebilir. Önemli olan gerçekte ne istediğinizdir. Başarıya ulaşmak istiyorsanız, değişime açık olup ve yeni yollar keşfetmeyi unutmamalısınız. 

İKİZLER BURCU 15 Aralık 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

İş ve özel hayatınızda karmaşık olayların yaşanacağı bir sürece giriyorsunuz. Olayların sonucuna fazla kapılmadan akıllıca karar vermek ve sakinliğinizi korumak sizin en büyük silahınız olacaktır.

YENGEÇ BURCU 15 Aralık 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Aile içerisinde yaşadığınız sorunlar hayatınızın her alanına yayılıyor. Bu durum sizin canınızı iyice sıkmaya başlıyor. Konuşarak sorunların üstesinden gelmenin tek yol olduğunu hatırlayarak harekete geçmekte fayda var. 

ASLAN BURCU 15 Aralık 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 22 Ağustos)

Ebeveynlerinizle veya çocuklarınızla ilgili bir problemle karşılaşacağınız bir gün olabilir. Sorunlarınızı tek başınıza halletmeye çalışmaktansa çevrenizdekilerden destek alabilirsiniz.

BAŞAK BURCU 15 Aralık 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ağustos - 29 Eylül)

Yeni aktivitelere katılabilirsiniz. Hayatınızda bir takım değişiklikler yapabilirsiniz. Hayatınıza odaklanıp, eksiklerinizi keşfedebilirsiniz. Bu eksikleri değiştirme yönünde adım atarsanız, mutlu olabilirsiniz.

TERAZİ BURCU 15 Aralık 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU ( 23 Eylül - 22 Ekim)

Bir süredir yolunda gitmeyen bir takım şeylerle karşılaşıyor olabilirsiniz. Fakat, hem özel hem iş hayatınızda olumlu gelişmeler yaşanabilir. Güçlü kalmanızda fayda var.

AKREP BURCU 15 Aralık 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 21 Kasım)

İleriye doğru adımlar atacağınız bir gün olabilir. Bir takım zorluklarla karşılaşabilirsiniz, fakat, bir şeyler başardığınızı gördüğünüzde kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz.

YAY BURCU 15 Aralık 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU ( 22 Kasım - 21 Aralık)

Finansal anlamda ve özel hayatınızda olumlu gelişmelerin yaşandığı bir dönem içinde olabilirsiniz. Her iki alanda da aynı şekilde davranmaya devam ederseniz, olumlu gelişmeler yaşanmaya devam edebilir.

OĞLAK BURCU 15 Aralık 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 21 Ocak)

Hayatınızda yaşanan olumsuzluklardan kurtulmaya başlayabilirsiniz. Yaşadığınız bu zor süreçte değişmiş ve çok şey öğrenmiş olabilirsiniz. Öğrendiklerinizi, gelecekteki davranışlarınıza uygulamaya çalışabilirsiniz.

KOVA BURCU 15 Aralık 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Ocak - 19 Mart)

Yaşanan bazı olaylara sinirleneceğiniz bir gün olabilir. Sakinliğinizi korumaya çalışmanızda fayda var. Güvendiğiniz ve değer verdiğiniz biriyle dertleşebilir, ondan destek alabilirsiniz.

BALIK BURCU 15 Aralık 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 20 Mart)

Şaşıracağınız bir olayla karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu olay psikolojinizi olumsuz etkileyebilir. Kendinize zaman ayırıp, sakinleşmeye çalışmanızda fayda var.