14 ağustos 2017 pazartesi günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındısa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

14 ağustos 2017 pazartesi günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 14 ağustosta dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 14 ağustos 2017 pazartesi günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 14 Ağustos 2017 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mart - 20 Nisan)

Haftanın ilk gününde enerjini yerinde. İş hayatınızda başarılarınız bu haftada devam ediyor. Sizin düşüncelerine karşı insanlara karşı dikkatli olun. Onların başlatacağı savaşta galip sizsiniz. 

BOĞA BURCU 14 Ağustos 2017 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan – 21 Mayıs)

Hem özel hem de iş hayatınızda zorlu bir hafta sizi bekliyor. Hayatınızdaki doğrular sizi her zaman hedefinize götürecek şaşmaz bir pusula görevi görecek. Özel hayatınıza dikkat! Uzun zamandır aradığınız kişi ile karşılaşabilirsiniz. 

İKİZLER BURCU 14 Ağustos 2017 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 23 Haziran)

İlk iş günü sendromu her zaman olduğu gibi bu haftada sizi bunaltıyor. Sakin olduğunuz takdirde bunun üstesindne geleceksiniz. Özel hayatınızda bu hafta yaşayacağınız olaylara dikkat edin. Vereceğniz kararlar ilişkinizi etkileyebilir. Parasal konularda yeni kapıların aralanacağı bir hafta sizi bekliyor. 

YENGEÇ BURCU 14 Ağustos 2017 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 23 Temmuz)

Bu hafta arkadaşlarınız olmadık tartışmalar yaşayabilir ve haftayı kötü geçirebilirsiniz. İş ve özel hayatınızda vereceğiniz kararlara dikkat edin. Korkularınızın esiri olmayın. 

ASLAN BURCU 14 Ağustos 2017 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Temmuz - 22 Ağustos)

İş hayaınızdaki yükü her yerde omuzlarınızda taşıyorsunuz. Yeni fikirlere açık olun. Doğru vereceğiniz kararlar sizi bir adım öne taşıyacaktır. Özel hayatınızda yeni tanışmaların yaratacağı yeni başlangıçlara hazır olun.  Fakat karşınızda ki insanı tam anlamı ile tanımadan hakkında fikir sahibi olmadan bir ilişkiye adım atmayın. Üzülebilirsiniz.

BAŞAK BURCU 14 Ağustos 2017 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün özellikle özel yaşamınızda tatsız gelişmeler yaşanabilir. Birlikte olduğunuz insanın kırıcı davranışlarına karşı sakinliğinizi korumanızda fayda var. Ama geçmişte yaşananların tekrar etmesine de izin vermemelisiniz. Haklıda olsanız tartışma içine girmeyin ve otokontrolünüzü elden bırakmayın. Bugün dikkat etmeniz gereken diğer bir konuda sağlığınız strese bağlı ani rahatsızlıklar söz konusu olabilir.

TERAZİ BURCU 14 Ağustos 2017 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

Bugünlerde haddinden fazla duygusal bir ruh hali içerisindesiniz.  Özellikle partneriniz yaklaşımlarınızı doğru ve adil bir şekilde değerlendiremeyebilir. Geçmişte yaşananlarla hesaplaşarak ona karşı kırıcı bir tutum sergileyebilirsiniz. Bu haliniz iş hayatınızda da zamanı yeterince iyi değerlendirememenize sebep olabilir ve buna bağlı olarak çalışma arkadaşlarınızla aranızda gerginlikler yaşanabilir.

AKREP BURCU 14 Ağustos 2017 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

Hafta başı keskin değerlendirmelerle başlayacak. Bugün iş hayatınızda eleştirilere açık olmalısınız. Profesyonel ilişkilerinizde açık görüşlü olursanız sizin için uygun olan bir şeyin başkaları için uygun olmayabileceğini anlayabilirsiniz. Özel yaşamınızda eşinizin eleştirinin boyutunu zorlaması sonucu problemler yaşayabilirsiniz.

YAY BURCU 14 Ağustos 2017 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 22 Aralık)

Bugün iş ilişkilerinizde öfke, hırs ve kıskançlık duygunuz başınıza ciddi sorunlar açabilir. Bugün her konuda iyimser yaklaşımlar içinde olmalı hırsınızı kontrol altına almalı ve kendinizi motive etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise beklenmedik gelişmeler söz konusu. Bir süredir devam eden sorunlar artık son buluyor. Bugün partnerinizle sorunlarınızı tamamen çözüme kavuşturabilirsiniz.

OĞLAK BURCU 14 Ağustos 2017 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bugünlerde parasal  konularda şans sizden yana. İş hayatınızda maddi anlamda şansınız yükselirken ev araba iş yeri gibi yatırımlarda bulunmalısınız. Aynı zamanda pek çok konuda cesur ve gerçekçi davranışlar içinde bulunarak tüm rahatsızlıklarınızdan bir bir uzaklaşabilirsiniz. cağınıza işaret etmekte. Bu süre içinde dikkat etmeniz gereken tek konu geçmişte bırakmanız gereken düşüncelerinizi zihninizde uyandırmamak olmalı.

KOVA BURCU 14 Ağustos 2017 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 19 Şubat)

Bugün işinizle ilgili yeni yatırımların kararının alınacağı bir gün. Sizin kararınız tüm dengeleri değiştirebilir. Altına gireceğiniz sorumluluğun önemiyle düşünerek karar vermelisiniz. Ufak tefek gecikmeleri büyütmeden hareket etmelisiniz. Finansal konularda da günün ilk saatleri sıkıntılar söz konusu olsa da akşam üzeri her şey yoluna girecektir. Özel yaşamınızda ise partnerinizin sizinle ilgili yaptığı sevgi dolu konuşmalarda bulunduğuna şahit olabilirsiniz.

BALIK BURCU 14 Ağustos 2017 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 21 Mart)

Bir süredir devam eden kaygılarınız sizi oldukça yormuşa benziyor. Stresli halinizin nedeni bu belirsizlik. Ancak işinizle ilgili ise bugün alacağınız bir haber kaygılarınızı sona erdirebilir. Haftaya güçlü bir başlangıç gerçekleştirebilirsiniz. Aşk hayatınızda ise son derece coşkulu gelişmeler sizi bekliyor. Bugünlerde kısa yürüyüşler kalbinize iyi gelecektir.