13 şubat 2018 salı günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındıysa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

13 şubat 2018 salı günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 13 şubatta dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 13 şubat 2018 salı günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 13 Şubat 2018 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mart - 20 Nisan)

Son dönemde hayat sizi geleceğinizi etkileyecek kararlar olamaya zorlayabilir ama her ne olursa olsun gücün sizin elinizde olduğunuzu unutmayın. Böylece olaylar kaşısında savaşmak için aradığınız gücü içinizde hissedeceksiniz. 

BOĞA BURCU 13 Şubat 2018 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Nisan - 23 Mayıs)

Ailesel hayatınızda bazı problemler yaşayabilirsiniz. Bu durum daha çok sizin geleceğinize yönelik durumlarla ilgili olacaktır. Uzlaşmacı tavır ve iyimser yaklaşım çatışmaların boyutunu büyümeden yok olmasına yardımcı olacaktır. 

İKİZLER BURCU 13 Şubat 2018 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mayıs - 23 Haziran)

Çalışma düzeninizle ilgili yapmak istediğiniz yenilik konusunda ileri geri konuşarak, dikkat çekmeyin. Bugün, kalabalıklar içinde ruhsal bir yalnızlık hissi duyabilirsiniz. Erken saatlerde yatmaya çalışın. Belirgin bir rahatsızlığınız olmamasına rağmen, formunuzdaki düşüş organizmanızdaki yorgunluğa işaret ediyor.

YENGEÇ BURCU 13 Şubat 2018 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Haziran - 23 Temmuz)

Eğer ümitleriniz olmasa, bu kadar enerjik olmayabilirdiniz. Sorunlarınıza karşı direni gücünüz artıyor. Verdiğiniz çabalara karşın; beraberliğinizin hak ettiği yerde olup olmadığını düşünmeye başlamanızsa, hayra alamet değil. Kireçlenme ile ilgili sırt ve omuz ağrılarınızdan şikayet etmeniz, size dinlenmenin önemini hatırlatabilir.

ASLAN BURCU 13 Şubat 2018 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 22 Ağustos)

Sakin adımlarla yaklaştığınız olaylarda; karizmanızla, çıkabilecek engelleri önceden engelleyebiliyorsunuz. Çevrenizle yapılacak ortak bir organizasyon girişimi, yeni başlangıçlar yaratabilir. Parasal konularda olduğu gibi sağlıkta da dengeye ihtiyacınız var. Yaptığınız sporu bir düzene sokarsanız, ruhsal ve fiziksel durumunuz arasında eşsiz bir denge kurabilirsiniz.

BAŞAK BURCU 13 Şubat 2018 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos- 22 Eylül)

Bugün işinizle ilgili önemli bir teklifle karşı karşıya kalabilirsiniz. Alacağınız karar hayatınızın yönünü değiştirebilir. Aşk hayatınızda ise partnerinizin geçmişle ilgili yaptığı irdelemeler sizi giderek bunaltıyor. Bir kez daha konuşmayı denemelisiniz. Bugünlerde dikkatiniz epey dağınık. Önemsiz gibi görünen sakarlıklarınızın, başınıza iş açmasını istemiyorsanız, kendinize özen göstermelisiniz.

TERAZİ BURCU 13 Şubat 2018 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

Rutin işler sizin veriminizi azaltıyor. Olağan koşulların kendi iç mekanizması içinde de değişiklik yapabilirsiniz. Birlikteliğinizin hangi anlarında, yaşama onun gözleriyle bakmanız gerektiğini iyi biliyorsunuz. Yeme alışkanlıklarınızı değiştirmelisiniz. Çok fazla ve hızlı yediğiniz öğünler, sağlığınızı olumsuz etkiliyor.

AKREP BURCU 13 Şubat 2018 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

İş hayatınızda üzerinizde baskı hissetmediğiniz zamanlar, mümkün olabilecek en iyi performansı sergiliyorsunuz. Aşk hayatına ise dikkat. Niçin, sevdiğiniz insana rakibiniz gibi davranıyorsunuz. Oysa, beraberce mücadele edeceğiniz çok rakibiniz var. Beslenmenize dikkat etmeli ve nedenini çözemediğiniz, alerjik durumlar için, bir doktora görünmelisiniz.

YAY BURCU 13 Şubat 2018 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU(23 Kasım-22 Aralık)

Bugün; grup içinde çabalarınızı, sadece ortak paylaşımlarınızı verimli kılabilmek için gerçekleştireceksiniz. Canınız sıkılmadan uzun süre bir yerde kalabilseniz, partneriniz de rahat bir nefes alacak. Yorgun ve halsizsiniz. Yaşamınızı bir düzene sokmalı ve uykunuza dikkat etmelisiniz.

OĞLAK BURCU 13 Şubat 2018 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Aralık - 20 Ocak)

Bugün, son derece arzulu bir şekilde işinizin üstündesiniz. Böyle anlarınızda zamanı da unutuyorsunuz.Aşk hayatınızda ise, her ne kadar içine kapanık görünseniz de; bazen öyle anlamlı bakışlarınız var ki, onu sarhoş ediyorsunuz. Önemli bir sağlık sorununuz yok. Sadece gripal enfeksiyonlara karşı vücut direncinizi arttırmalısınız.

KOVA BURCU 13 Şubat 2018 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ocak - 19 Şubat)

İşinizle ilgili çok hızlı ve aceleci gibi görünseniz de, hızınızı sezgilerinizle kontrol etmeyi ihmal etmiyorsunuz. Başarı da aslında buradan geliyor. Aşk hayatınızla ilgili ise, kaybolduğunu hissetmeye başladığınız bazı duygularınızı, onun başka yönlerini görmeye çalışarak karşılayabilirsiniz. Ruh sağlığınız için, özellikle dostlarınızla yaptığınız sohbetler sizi yaşama daha da bağlıyor. Enerjiniz iyi.

BALIK BURCU 13 Şubat 2018 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 20 Mart)

Bugünlerde karşınızdaki kişilerin konuşmalarından, davranışlarından anlamlar çıkarmayın. Siz de onlara katılın. Çevresine karşı iyimserliğini sergileyin, bu sıralar yeni heyecanlar gündemde olabilir. Kendinizi yormadan, hafif jimnastik hareketlerine bir an önce başlasanız, hiç de fena olmayacaktır.