12 nisan 2018 perşembe günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındıysa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

12 nisan 2018 perşembe günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 12 nisanda dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte  12 nisan 2018 perşembe günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 12 Nisan 2018 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mart - 20 Nisan)

Bu aralar herkesin gözü sizin üzerinizde. İşinizde ve hayatınızda elde ettiğiniz kazanımlar çevrenizdekilerin bazılarının takdirini alırken bazılarının ise kötü gözle bakmasına yol açmış olabilir. Bu dönemde etrafınızdaki insanlara dikkat etmekte fayda var. Özellikle önemli bir adım atacağınız insanları iyi tartmalı ondan sonra beraber hareket etmelisiniz. 

BOĞA BURCU 12 Nisan 2018 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Nisan - 23 Mayıs)

Özel hayatınızdaki sorunlar gündelik hayatınızı da etkiliyor. Özellikle insanlarla ilişkilerinizde bunun sizde yarattığı olumsuz havayı görebiliyorsunuz. Karşı taraftan adım beklemek yerine ilk adımı sizin atmanız sorunu ortadan kaldıracaktır. 

İKİZLER BURCU 12 Nisan 2018 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mayıs - 23 Haziran)

Aşka küsmeniz çok anlamsız. Hayatınızdan değersiz olanları çıkarıp siz yolunuza bakın. Vereceğiniz kararları tek başına vermeli, kimsenin karışmasına fırsat vermemelisiniz. Kafanızda ki bazı planları paylaşmamanız, kendinizde tutmanızda yarar var. Maddi sorunlar çoktan ortadan kalktı, artık kendinizi rahat bırakabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU 12 Nisan 2018 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Haziran - 23 Temmuz)

Bugün eviniz sizden ilgi bekliyor. Evinizle alakalı değişiklikler ya da düzenlemeler hem size hem de partnerinize iyi gelecek. Bazı durumlarda aktif olmanız halinde, iş ve aşk hayatınızda önemli kazançlarınız olabilir. Değer verdiğiniz birisiyle yapacağınız iş ortaklıkları, geleceğinizin daha iyi olmasını sağlayabilir.

ASLAN BURCU 12 Nisan 2018 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 22 Ağustos)

Bugün dikkatiniz biraz dağınık ama önemli bir gündesiniz. Farklı değerlendirmelere açık olmalı ve kendi görüşünüzün duyulur olmasını sağlamalısınız. Fakat dinginliğinizi korumanız ve duygularınıza hâkim olmanız gerek. Diğerlerinin sizi örnek almasını sağlayacak değişimler yapmalısınız. Kontrollü ve özenli olmanın yararını göreceğiniz günlerdesiniz.

BAŞAK BURCU 12 Nisan 2018 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos- 22 Eylül)

Siz etrafınızda sevilen birisiniz. Bugünlerde özellikle cömertliğiniz, çalışma arkadaşlarınız veya meslektaşlarınız arasında imajınızı güçlendiriyor. Paylaştıklarınız maddi ve manevi açıdan size fazlasıyla geri dönüş sağlayacak. Geleceği olan iş ortaklıkları ve dostluklar söz konusu. Aşk hayatınızı yeniden gözden geçirmelisiniz. Her şeye evet demek size çok şey kaybettirdi.

TERAZİ BURCU 12 Nisan 2018 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

Yaşadığınız bazı olaylar sizi bir hayli sarstı. Bir süre kenara çekilip düşünmenizde fayda var. Karşınızdakine de söz hakkı bırakmanız gerek. İşinizdeki mutsuzluğunuz sizi olumsuz etkiliyor ve aslında hepsi biraraya geldi. Şimdi biraz nefes almaya ihtiyacınız var. Aileniz yanınızda, parayı düşünmeyin.

AKREP BURCU 12 Nisan 2018 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

Bugünlerde yeni yerler sizi bekliyor. Taşınacağınız ev ya da işiniz sizin uğurunuz olacak. Bir süre daha parasal açıdan tedbirli olmaya devam etmelisiniz. Sıkıntılı günlerin bitmesine az kaldı. Aşk durumunuz bugün duygusal açıdan tatmin edici. Sürprizlere hazır olun.

YAY BURCU 12 Nisan 2018 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU(23 Kasım-22 Aralık)

Bugün alacağınız güzel haberler var. Artık yaşamınızı zorlaştıran, sizi olumsuz düşünmeye sevk eden kişilere set çekmelisiniz. Bu kişiler sizin yaşam enerjinizi azaltıyor. Önemli değişiklikler yaparak yolunuzda ilerlemelisiniz. Bunu başardığınız an farkı göreceksiniz.

OĞLAK BURCU 12 Nisan 2018 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Aralık - 20 şubat)

İşinizde içinize kapanmaya devam ediyorsunuz. Oysa değişik düşünce yapılarını veya değişik kültürleri tanımanızı gerektirecek işlere yoğunlaşmalısınız. Bu durum yaşamınıza daha geniş pencereden bakmanızı, size örnek olabilecek insanlarla tanışmanızı sağlayabilir. Sırt ağrılarınız artabilir, aman dikkat.

KOVA BURCU 12 Nisan 2018 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 şubat - 19 Şubat)

Aşk hayatınızda herşey yolunda ancak partnerinizi ilgilendiren konularda geç adımlar atmanız ya da çözüm üretememeniz, problemlere neden olabilir. Yaşam standardınızı düşüren kişileri engellemelisiniz. Meslek hayatınızı uzun dönemde çok daha güvenilir duruma getirecek ani değişiklikler görülebilir. Gelirinizde de artışlar kapıda.

BALIK BURCU 12 Nisan 2018 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 20 Mart)

Bugün sevdikleriniz sizin yolunuzu gözlüyor. Bu derece sevilmek herkese kısmet olmaz, küçük şeyleri sorun etmeyin. Kabiliyetlerinizi göstererek daha çok gelir ya da maddi açıdan kazanç arttırmanızı sağlayacak şeylere vakit ayırmalısınız. Düşüncelerinizi paylaştığınız kimselere söyledikleriniz sonucunda bir ilişki ve ya iş ortaklığınız farklı bir hal alabilir.