11 ocak 2018 perşembe günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındıysa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

11 ocak 2018 perşembe günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 11 ocakta dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 11 ocak 2018 perşembe günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 11 Ocak 2018 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mart - 20 Nisan) ,

Maddi konularla iligli problemlerinizin bir bölümünü bügün alacağınız bir haberle halledeceksiniz. Ailenizle çatışmalar yaşayabilirsiniz. İlk adımı sizin atmanız sorunun büyümeden yatışmasına yol açacaktır. 

BOĞA BURCU 11 Ocak 2018 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Nisan - 23 Mayıs)

Özel hayatınızda partnerinizle yaşayadığınız sorunların etkisini tüm hayatınızda hissediyorsunuz. Baskıcı tavrınızın oluşturduğu bu durum partnerinizden önce sizi olumsuz etkiliyor. Empati kurmak ve sorunları tartışmak yerine konuşarak halletmek sizin için iyi bir başlangıç olacak. 

İKİZLER BURCU 11 Ocak 2018 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mayıs - 23 Haziran)

Reaksiyonlarınızı, içgüdülerinizi ve tutkularınızı zafere uaşabilmek için kontrol etmek zorundasınız. İrade, yumuşak ve süregelen bir kontrol ilkel ya da gölge yanınızı kontrol etmenizde size yardım edecektir. Kendinize gösterdiğiniz toleransı ve esnekliği etrafınızdaki insanlara da göstermelisiniz.

YENGEÇ BURCU 11 Ocak 2018 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Haziran - 23 Temmuz)

Yeni ilişkiler kurucağınız ya da yaşanan ilişkileri gözden geçireceğiniz ve seçimler yapacağınız bir devredesiniz. Duygusal yoğunluğunuzun yüksek olduğu bu dönemde, kendi eksiklerinizi tamamlayacak, bütünleşebileceğiniz birisiyle karşılaşacaksınız.

ASLAN BURCU 11 Ocak 2018 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 22 Ağustos)

Kendi inisiyatifinizle ve mantık çerçevesinde verdiğiniz kararlar doğrultusunda, yaşamınızın tansiyonlarından, gerginliğinden bir dönem için uzak kalmak ve güç toplamak isteğindesiniz. Huzur ve barış aramaya yöneldiğiniz, vücüdunuzu ve kafanızı dinlendirmek istediğiniz bir devredesiniz. Kendinizle huzur içerisindeki karşı karşıya gelişiniz, kaynaklarınızı açık şekilde görmenize ve yapabileceklerinize karar vermenize yardımcı olacak.

BAŞAK BURCU 11 Ocak 2018 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos- 22 Eylül)

Yaşamınızda bir öğreti ya da öğretmenle karşılaşacağınız bir devredesiniz. Açık olmanız sizin toplumdaki yerinizi sağlamlaştırmanıza ve gelişmenize yardım edecektir. Gerekenleri öğrenir ve hayata geçirirseniz, amaçlarınıza ulaşmanız çok daha kolay ve çabuk olacaktır.

TERAZİ BURCU 11 Ocak 2018 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

Yaşamınızın dinamik, yapıcı ve otoriter bir dönemi başlamakta. Hayatınızın tüm sorumluluklarını üstlenerek, kararlarınızı kendiniz vermek istediğiniz bir devredesiniz. Koruyucu, otoriter, kural koyan yapınız, insanlarla problem yaşamanıza neden olabilir. Herkesin bir şansa daha sahip olması gerektiğini unutmamalısınız.

AKREP BURCU 11 Ocak 2018 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

Enerjinizi yaşamınızdaki kaotik unsurları yoketmeye, düzen ve disiplin yaratmaya harcayacaksınız. Duygusallığa pek yer vermediğiniz ve enerji harcamak istemediğiniz bu devrede, mantık daha fazla iş başında.

YAY BURCU 11 Ocak 2018 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU(23 Kasım-22 Aralık)

Bugün işinizle ilgili sabah saatlerinde alacağınız haberler biraz canınızı sıkabilir. Yaşamınızın kutuplaşmalardan ve dalgalanmalardan ibaret olduğunu anlayacaksınız. Aklınızı bir ayna gibi kullanarak hareket etmelisiniz. İhtiyacınız olan tüm bilgiye ve bilgeliğe, içinizde sahipsiniz.

OĞLAK BURCU 11 Ocak 2018 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Aralık - 20 Ocak)

Bilinçdışınızın bilincinize doğru yönlendirmeyi yapması için, kendinizi evrensel akışa bırakmanız gerekiyor. İçsesinizin rehberliğinden vazgeçmeyin. Sabrınızın ve güveninizin denendiği bir devredesiniz. Evrensel kurallar ve ihtiyaçlar iş başında.

KOVA BURCU 11 Ocak 2018 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ocak - 19 Şubat)

Hayatınızın duygusal alanını ilgilendiren, yeni yakınlaşmaların yaşanacağı, duyguların çıkış noktası bulabileceği deneyimlere hazır olmalısınız. Yaşantınızda devam etmekte olan ilişkilerinizde, daha derin ve yoğun paylaşımların yaşanabileceği yeni bir dönemin arifesindesiniz.

BALIK BURCU 11 Ocak 2018 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 20 Mart)

Kendi duygusal gücünüzün farkına vararak, hayata geçirmek üzere, ilk tohumları atacaksınız. Sezgilerinizin, içsesinizin ve psişik yanınızın günlük yaşantınızda daha fazla fonsiyonel olduğunu göreceksiniz.