11 nisan 2018 çarşamba günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındıysa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

11 nisan 2018 çarşamba günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 11 nisanda dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 11 nisan 2018 çarşamba  günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 11 Nisan 2018 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mart - 20 Nisan)

Son zamanlarda sonunu düşünmeden söylediğiniz veya yaptığınız davranışlarınızdan dolayı başınız ağrıyor. Bu hava ne kadar sizden kaynaklansada suçu komple kendinizde görmemekte fayda var. Sürecin etkilerini ortadana kaldırmak için insanlardan biraz uzaklaşmanız gerekiyor. 

BOĞA BURCU 11 Nisan 2018 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Nisan - 23 Mayıs)

Bugünlerde alacağınız teklfileri iyi değerlendirmekte fayda var. Hayalini kurduğunuz gelecek için kapıyı aralayabilirsiniz. Aşk hayatınızdaki problemler ufak gibi görünse de ilerleyen zamanlarda dev bir yığına dönüşebilir. Partnerinize karşı empati ile yaklşamka sorunları ortadan kaldıracaktır. 

İKİZLER BURCU 11 Nisan 2018 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mayıs - 23 Haziran)

Bugün şansınız çok açık. Şans oyunlarına için bir şans verin. Siz sınırlarınızla çevreniz arasında kesin çizgileri olan birisiniz. Bugün, sizin gibi rahat birinin tutucu davranışlar içinde olması, arkadaşlarınızın tepkiselliğine hedef olmanıza neden olacaktır. Bugün iddiacı ve istekli konuşmalarınızla bazı kişileri kendi sathınıza çekiyorsunuz. Çevrenizdeki olumsuz olaylardan etkilenmemelisiniz.

YENGEÇ BURCU 11 Nisan 2018 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Haziran - 23 Temmuz)

Son günlerde dikkatiniz çok dağınık. Bu işyerinize yansımaya başladı, dikkat. Yakın dostlarınızdan aldığınız haberler, sizi oldukça mutlu ederken, geçmiş anılarınız da canlanabilir. Sorumluluk duygunuzun arttığı şu günlerde, bazı paylaşımlara ihtiyacınız var ve sizin için gerekli olan tek şey arzuladığınız sevgi desteği. Ani gelen telefonların sizi olumlu motive etmesi, yaşam heyecanlarınızı daha da arttıracak.

ASLAN BURCU 11 Nisan 2018 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 22 Ağustos)

İnatçısınız ve önünüze koyduğunuz hedefi ıskalamıyorsunuz. Projelerinizi ertelemenize rağmen, birtakım huzursuzluklardan kurtulamıyorsunuz. Bugün beklemek yerine yarım kalan işlerinizi yeniden yapılandırabilirsiniz. Zeki yönlerinizin başkalarının işine yaradığını görmek sizi mutlu edebilir. Maddesel sorunlarınızın başınızı ağrıtmasını istemiyorsanız, bütçenizi duygusal kullanmamalısınız.

BAŞAK BURCU 11 Nisan 2018 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos- 22 Eylül)

Bugün aile içi birtakım olayların gündeme gelmesiyle birlikte; bugün onlara vakit ayırmalı, sorunlarıyla daha yakından ilgilenmelisiniz. İşinizle ilgili yenilikler gündeme gelecektir. Her türlü sanatsal olayların gündeme geleceği bir gün. Neptün,kişiliğinizle ilgili sorunların abartmasına neden olacaktır. Sindirim sisteminizle ilgili mevsime bağlı şikayetleriniz olabilir.

TERAZİ BURCU 11 Nisan 2018 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

Aşk hayatınızdaki gitgeller sizi çok yordu. Aslında çoktan noktayı koydunuz ama hayır demeyi bir türlü beceremiyorsunuz. Oysa artık yapılacak çok da bir şey kalmadı, biliyorsunuz.İşinizle ilgili özel çalışmalar yapmak istemenize rağmen, çevresel koşullara fazla güven duymuyorsunuz. Bu sıralar işinizde farklı düşünceler gündemde olacak, ve size gelecek olan tekliflere olumlu yaklaşmak isteyeceksiniz. Randevularınızı ertelememeli, elde edeceğiniz fırsatları anında değerlendirmelisiniz.

AKREP BURCU 11 Nisan 20187 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

Son günlerde düşünmeden verdiğiniz kararlar sorun yaratmaya başladı.Çevrenizi ve kendinizi sorgulayarak, haklı çıkmaya çalışıyorsunuz. Oysa, bazı konuları sonradan düzeltmek mümkün olmuyor. Maddi konularda dikkatli bir harcama tablosu ortaya çıkarmalı ve yapacağınız değişiklikleri yaşama geçirme konusunda istediğiniz hayal gücünüzü kullanmalısınız. Eğlenceli ortamlardan davet alacaksınız. Olumlu değerlendirmelisiniz.

YAY BURCU 11 Nisan 2018 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU(23 Kasım-22 Aralık)

İşler yoluna girdi. Parasal durumunuz da aynı şekilde iyiye gidecek. Arkadaşlarınızla birlikte yapacağınız ortak çalışmalarda, sistemli davranışlarınızın size sağlayacağı avantajlardan kazançlı çıkacaksınız. Bugün, pratik düşünmenize rağmen düşünceleriniz paylaşmak konusunda çekimsersiniz Yolları kapsayan ve kültür yapınızı destekleyecek planlar yapabilirsiniz. Kişisel çekiciliğiniz ve karizmanız, her zaman olduğundan daha güçlü.

OĞLAK BURCU 11 Nisan 2018 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Aralık - 20 Ocak)

Bugün partnerinizle tartışmamaya özen gösterin. Sinirlisiniz ve kırıcı olabilirsiniz.Başlattığınız işleri tamamlama konusunda oldukça inatçı davranışlar sergileyeceksiniz. Üzerinize aldığınız sorumluluklar konusunda titiz bir tablo çizerken, yeni başlangıçlar için de, araştırmalar yapıyorsunuz. Küçük seyahatler için uygun bir gün olmasına rağmen, küçük aksilikler yüzünden ertelemek zorunda kalabilirsiniz.

KOVA BURCU 11 Nisan 2018 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ocak - 19 Şubat)

Aşk size küstü. O kadar kapınız çalındı ama siz yoktunuz. Bugün, aktivitenizin yüksek olduğu bir gün. Kariyer ve para konusunda olumlu etkileşimler alıyorsunuz. Hedefleriniz konusunda belirleyici olmaya devam ederken, içinde bulunduğunuz çevreye karşı ikna edici tavırlar sergilemeye özen göstereceksiniz. Fazla çalışarak vücudunuza yüklenmemelisiniz.

BALIK BURCU 11 Nisan 2018 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 20 Mart)

Bugün dikkatinizi hep açık tutmalısınız. Çünkü duygusal iniş ve çıkışlar yaşıyorsunuz.. Bazı konularda kendinizi ispat etmek isteyebilir ve çabalarınızı bu doğrultuda özgürce yönlendirebilirsiniz. Olayların tarzı sizin için önemli. Bugün, duygusal konuların ön plana çıkmasıyla bir çok konuda derin ve anlamlı düşünceler içinde olacaksınız. Karşılaştığınız problemleri gözünüzde çok fazla büyütüyorsunuz.