10 Ağustos 2017 Süper Loto sonuçları çekiliş sonucu

Bu hafta 5'inci devri ile şans oyunu meraklılarını cezbeden Süper Loto çekilişi akşam saatlerinde gerçekleşecek. Büyük ikramiyenin kendisine çıkmasını bekleyen vatandaşlar şimdiden sonuçları büyük bir heyecanla bekliyor. Peki 10 Ağustos Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 10 Ağustos Süper Loto çekiliş sonucu ve büyük ikramiyenin akıbeti haberimizde yer alacak.

10 AĞUSTOS SÜPER LOTO SONUCU

10 Ağustos Süper Loto çekiliş sonucunu merakla bekleyen talihli adayları 5’inci devirin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini yetkili heyetin düzenleyeceği çekilişin ardından öğrenecek. Noter huzurunda yapılacak çekilişte elde edilecek sonuçlarda tüm rakamı doğru tahmin eden kişi ya da kişilerin çıkmasıyla birlikte Türkiye’nin yeni milyonerleri de belirlenmiş olacak. Peki, büyük ikramiye ne zaman açıklanacak ve tahmini ikramiye tutarı ne kadar olacak? Süper Loto 10 Ağustos sonuçlarının ne zaman açıklanacağı şans oyunları meraklıları tarafından araştırılmaya başlandı. Dört haftadır devam eden devirin büyük ikramiye tutarını yaklaşık 9 milyon TL’ye ulaştırması beklenirken kuruma ait internet adresinde yayınlanacak çekiliş noter huzurunda gerçekleştirilecek. Peki, çekilişte kimler ikramiye alabilecek ve şanslı numaralar saat kaçta açıklanacak?

SÜPER LOTO SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Kurumda görevli heyet ve noter yetkililerinin katılacağı çekilişle tespit edilecek şanslı numaralar saat 21:15’ten sonra açıklanacak. 21:20’de kesinleşecek numaraların ardından resmi sonuçlar ve kazanan il ilçe 21:30’da duyurulacak.