10 ağustos 2017 perşembe günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındısa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

10 ağustos 2017 perşembe günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 10 ağustosta dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 10 ağustos 2017 perşembe günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 10 Ağutos 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mart - 20 Nisan)

İş hayatınızdaki yükselişiniz devam ediyor. Fakat iş arkadaşlarınıza dikkat edin. Onların yol açacağı olaylar başınızı ağrıtabilir. Özel hayatınızda uzun zamandır bekledğiniz bir kişi karşınıza çıkıyor. 

BOĞA BURCU 10 Ağutos 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan – 21 Mayıs)

Her konuya iyimser yaklaşmanız sizi bir adım öne çıkarıyor. Hırsınız bu aralar en büyük düşmanınız. Onu kontrol altına alın yoksa hem iş hem de özel hayatınızda sorunlar yayabilirsiniz. Bugün partnerinizin atacağı bir adım sizi mutlu ediyor. 

İKİZLER BURCU 10 Ağutos 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 23 Haziran)

Bugün mali konuda bazı işlere girme arefesindesiniz. Aile içi özellikle de kardeşinizle tartışmalarınıza dikkat edin. Uzun zamandır özel hayatınızda beklediğiniz gelişmeler bugn yaşanabilir. 

YENGEÇ BURCU 10 Ağutos 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 23 Temmuz)

Bugün işinizle ilgili önemli bir adım atabilirsiniz. Bu konuda etraftakilerin düşüncelerine kulak vermelisiniz. Özel hayatınızda yaşayacağınız tartışmalar hayatınızı zorlaştırabilir. 

ASLAN BURCU 10 Ağutos 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Temmuz - 22 Ağustos)

İş hayatınızda zor bir gün sizi bekliyor. Yoğun stres altındaki işinizde baskıları azaltmak sizin elinizde. Sizin için maddi sıkıntılar artık ortadan kalkıyor. 

BAŞAK BURCU 10 Ağutos 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ağustos - 22 Eylül)

Bugünlerde işinizle ilgili sorunlar artmaya devam ediyor. Şimdi işinizle ilgili konularda yeni arayışlara yönelmelisiniz. Birikimlerinizi kontrollü ve akıllıca değerlendirmeli ve kısa sürede bir yatırım yapmaya bakmalısınız.  Aşk hayatınızda ise şans sizden yana. Yüksek enerjinizle etki gücünüz daha da artıyor. Şimdi yeni başlangıçlar zamanı.

TERAZİ BURCU 10 Ağutos 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

Bugün kendinizi kırgın ve yorgun hissedebilirsiniz. Özellikle ailevi konular sizi fazlasıyla hırpalanmış görünüyor. Partnerinizle yaşadığınız sorunlar da cabası. Bu ruh haliniz işinizle ilgili konulara da fazlasıyla yansıyacağı için birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızdan yardım alabilirsiniz. Bugüne kadar kurduğunuz iyi ilişkiler şimdi meyvesini verecektir.

AKREP BURCU 10 Ağutos 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

Bugün yapmayı planladığınız bir çok görüşmeyi  gerçekleştirebilirsiniz. İşiniz gereği kuracağınız bağlantılarla sürpriz seyahatler gündeminize gelebilir. Cesaretli davranın ve şansınızı değerlendirin. Özel yaşamınızda partnerinizin gün içinde yaşadığı bir olay canınızı sıkabilir. Sağlıklı kararlar alabilmek için eşinizin üzüntüsüne ortak olun fakat onun vermediği bir tepkiyi onun adına siz başkalarına vermeyin.

YAY BURCU 10 Ağutos 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 22 Aralık)

Bugünlerde işiniz de dahil risklerden uzak durmalısınız. Ayrıntıları dikkate alarak özenli ve düşünerek kararlar almalısınız. Finansal anlamda kazancınız yükselmeye başlıyor. İstikrarlı şekilde ilerleme sağlayacak sezgilerinizle bilginizi sentezleyebilmiş olmanın faydasını her anlamda göreceksiniz. Özel yaşamınızda partnerinizle iletişime önem vermelisiniz. Sessizliğiniz onu kaygılandırıyor olabilir.  

OĞLAK BURCU 10 Ağutos 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bugün sizin için yenilikler ve sürprizler günü. Yeni olan her şeyle ilgilenmeli ve gelişime açık olmalısınız. Özellikle iş hayatınızla ilgili konularda sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Teknoloji iş hayatınızı yeniden şekillendirebilir ve işlerinizi hızlandırabilir. Bugün iletişime yeni insanlara fazlası ile önem verin.  Sağlığınıza daha fazla özen göstermelisiniz.

KOVA BURCU 10 Ağutos 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 19 Şubat)

Bugün yine liderlik vasıflarınızın görünür olacağı birgün. Kararlı cesur ve girişimci davranmanız gereken zamanlardasınız. 1nci önceliğiniz iş hayatınız ve kariyeriniz olmalı tüm olumsuzlukları ardınızda bırakmalı ve tamamen hedeflerinize kitlenmelisiniz. Aile hayatınızda ise radikal kararlar alabilirsiniz.

BALIK BURCU 10 Ağutos 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 21 Mart)

Bugün iki düşünüp bir söyleme günü.  Özellikle iş hayatınızda her konuda fikir beyan ederek şimşekleri üzerinize çekebilirsiniz. Kimsenin işine karışmamalı nerede ne konuştuğunuza dikkat etmelisiniz. Finansal konularda da konuşmalarınız yüzünden beklediğinizi bulamayabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise partnerinizle romantizmin doruklarına çıkabilirsiniz.