1 temmuz 2017 cumartesi günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındısa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

1 temmuz 2017 cumartesi günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 1 temmuzda dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 1 temmuz 2017 cumartesi günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 1 Temmuz Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mart - 20 Nisan)

Bugünlerde davranışlarınızın sonuçlarını düşünmeden hareket ediyorsunuz. Bugün ağzınızdan çıkanlara biraz daha dikkat etmelisiniz. İyi birşeyler yapmak isterken tam tersi durumlara düşmeyin.  Başkalarının sözlerini dikkate alın huzur orada. Özel hayatınızda ise hareketli ve heyecanlı günlerden geçiyorsunuz. Ekonomik olarak ise biraz daha dikkat etmelisiniz. 

BOĞA BURCU 1 Temmuz Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan – 21 Mayıs)

Ekonomik durumlarınızı çok fazla kafaya takıyorsunuz. Kötü düşünmek çözüm değildir. Siz çabanızı ortaya koyun başarı zaten gelecektir. Duygusal anlamda sorunlarınızı çözmek için kendinizi daha açok dinlemelisiniz. Buna ihtiyacınız var. Sakinliğinizi korumnalısınız biraz da dinleyen tarafta olun.

İKİZLER BURCU 1 Temmuz Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 23 Haziran)

Bugün tam anlamıyla sizin gününüz olacak. Pozitif enerjininiz güzel enerjileri çektiği bir haftayı geride bırakıyorsunuz. Haftanın son gününde kalan sorunlarınız da çözüme kavuşturacak huzuru bulacaksınız.  Eski arkadaşlarınızla biraraya gelmek size iyi gelebilir. hasretlik özel bir durumdur bunun kıymetini iyi bilin.

YENGEÇ BURCU 1 Temmuz Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 23 Temmuz)

Haftanın son gününde iş hayatınızda teklif alamaya hazır olun. Fırsatı değerlendirmelisiniz ama ani karar vermeyip iyice tartıp düşünmelisiniz. Özel hayatınızda eski sevgiliniz sizi ciddi derecede rahatsız edebilir, sinirlerinizi bozmasına izin vermeyin. Eski eskide kaldı artık önünüze bakmanın zamanı geldi. 

ASLAN BURCU 1 Temmuz Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Temmuz - 22 Ağustos)

Bugün iş hayattınızda değişimler yaşayacağıınız bir gün olacak. Sahip olduğunuz yetenek ve kurduğunuz iletişimle bir çok konuda sonuca ulaşacaksınız. Sınuçları fazlasıyla alacaksınız. Özel hayatınızda ise karşınızdaki cinsin sevgisini yüreğinizde hissedeceksiniz.

BAŞAK BURCU 1 Temmuz Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ağustos - 22 Eylül)

Bugünlerde isyankar davranışlardan uzak durun. Herkes sizi önemsiyor ve size destek olmak istiyor. Size uzatılan yardım elini boş bırakmayın.  İşinizle ilgili konularda seçimlerinizin bir hayli önem kazandığı bir gündesiniz. Özel yaşamınızda ise yoğun ve coşkulu gelişmeler sevginin gücünün nelere kadir olduğunu deneyimlemenizi sağlayacak.

TERAZİ BURCU 1 Temmuz Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

Bugünlerde aşk hayatınızdaki olası gerginliklere izin vermemelisiniz. Ani kararlarla ayrılıklara sebep olacak davranışlar içinde bulunmamaya dikkat etmelisiniz. Hırçınlıklarınız ve ben merkezli düşünmeniz ilişkilerinizde daha önce yaşadığınız hayal kırıklıklarına bir yenisini daha ekleyebilir. Kendinizle barışık olmak için kendinize zaman ayırın.

AKREP BURCU 1 Temmuz Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

Son gülerde devam eden iş arayışlarınız olumlu sonuçlar verecek. Sakin ve dikkatli değerlendirmeler yapmalı, kararlarınızı öyle almalısınız. İşinizle ilgili her konuyu ve zamanı akıllıca değerlendirmeli kendi şansınızı yaratmalısınız. Maddi konularda uzun zamandır süre gelen sıkıntılarınız alacağınız kararla olumlu sonuçlar almanızı sağlayabilir.

YAY BURCU 1 Temmuz Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 22 Aralık)

Bugün özel yaşamınızda ilgili dikkatli olmanız gereken bir gün. Kararsız olmamaya özen göstermeli ve hissettiğinizden farklı sözler söylememeye dikkat etmelisiniz. Sizin gibi duyguları güçlü bir burcun mensupları hissettiği fakat ifade edemediği bir duygu yoğunluğunu taşıyamazlar. Unutkanlıklarınız nedeniyle parasal konularda sıkıntı yaşayabilirsiniz.

OĞLAK BURCU 1 Temmuz Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bugünlerde özellikle hırsınızı kontrol altına almalısınız. Unutmayın ki hırs, öfke ve bencillik size de sevdiklerinize de zarardan başka bir şey getirmez. Sevgiye dayalı bir ilişkiyi başkalarının sözleri ile bitirecekseniz bilin ki pişman olacak mutsuz olup mutsuz edeceksiniz.

KOVA BURCU 1 Temmuz Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 19 Şubat)

Siz samimi ve sıcakkanlısınız. Bu davranışlarınızla çevrenizdeki herkesin gönlünü kazanıyorsunuz ve bu sizi mutlu kılıyor.  Uzaklaştığınız gerginlikler yaşadığınız ilişkilerinizi yeniden canlandırabilirsiniz. Eski dostlardan gelecek iyi haberlerle kendinizi daha da iyi hissedebilirsiniz. Kişisel bakımınıza da zaman ayırabilirsiniz

BALIK BURCU 1 Temmuz Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 21 Mart)

Bugünlerde özel hayatınız çok hareketli. Sahip olduğunuz kuvvetli enerjiler sayesinde sürpriz teklifler alabilirsiniz. Yaşamın size sunduğu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmeye bakın. İş hayatınızda da sizi cezbedecek hayallerinize hitap edecek vaatlerde bulunanlara dikkat edin ve içinde bulunduğunuz rüya aleminden bir an evvel uyanmaya bakın.