1 Ekim 2017 pazar günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındısa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

1 Ekim 2017 pazar günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 1 ekimde dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 1 Ekim 2017 pazar günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 1 Ekim 2017 pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mart - 20 Nisan)

Bugün özellikle akşam saatlerinde yaşayacağınız olaylar özel hayatınıza yeniden yön verebilir. Yaratıcı fikirlerinizle duygusal yaklaşımınızı birleştirdiğinizde amacınıza ulaşmamanız için hiçbir sebep yok. Kendinizi mutlu edeceğiniz, amaçlarınıza bir adım daha yaklaşacağınız bir gün olacak. Köklü değişiklikler için daha fazla beklemeyin.

BOĞA BURCU 1 Ekim 2017 pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Nisan - 23 Mayıs)

Bugün maddi konularda son zamanlarda yaşadığınız zorluklar tekrar önünüze çıkabilir. Ancak bu zorlukları aşmak için bugün büyük adımlar atacak ve köklü çözümler üreteceksiniz. Hayatınızla ilgili alacağınız kararları sakin ve dingin bir kafayla almaya özen gösterin. Hayatınıza yön verecek olan kararlar için acele etmemeli, enine boyuna düşünmelisiniz.

İKİZLER BURCU 1 Ekim 2017 pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mayıs - 23 Haziran)

Bugün kariyerinizle be geleceğinizle ilgili kaygılarınız tekrar belirebilir. Riskleri ve getirileri bir arada göz önüne almalı ve seçimlerinizi ona göre yapmalısınız. Özel hayatınızdaki sorunları sakin bir kafayla düşünmeli ve öyle çözmelisiniz. Unutmayın, öfkeyle kalkan zararla oturur. 

YENGEÇ BURCU 1 Ekim 2017 pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Haziran - 23 Temmuz)

Aileniz ve yakın çevreniz bugünlerde size fazlasıyla ihtiyaç duyacaktır. Diğer önceliklerinizi bir kenara bırakarak ailenize odaklanmanız hem siz hem de çevreniz açısından iyi olacaktır. Akşam saatlerinde alacağınız haberleri ile özel hayatınızda yeni bir sayfa açılabilir. Her türlü kırgımlık ve mutsuzluğa son vermek için iyi bit gün.

ASLAN BURCU 1 Ekim 2017 pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 22 Ağustos)

Bugün kendinizi duygusal yönden fazlasıyla enerjik hissedebilirsiniz. Günün ilk saatlerinde sürpriz bir ziyaret sizi geçmişte bir yolculuğa çıkarabilir. Anılar arasında yeni başlangıçlar bulabilirsiniz. Bir süredir parasal konularda yaşadığınız sorunlar ise ailenizden alacağınız bir haberle hızla çözüm yoluna girebilir. Güzel günler yeniden başlıyor.

BAŞAK BURCU 1 Ekim 2017 pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos- 22 Eylül)

Bugünlerde kendinizi sıkışmış ve yalnız kalmış hissedebilirsiniz. Özellikle özel hayatınızda aşırı şüpheci ve gergin halleriniz ilişkileriniz üzerinde olumsuz etkiler yaratabilir. Dikkatli davranın ve ani kararlar alarak yaşamınızdaki huzurun bozulmasına izin vermeyin. Böyle günlerde yakın dostlarınızla zaman geçirmek iyi gelebilir.

TERAZİ BURCU 1 Ekim 2017 pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

Bugünlerde gerçekleşecek gelir düzeyindeki artış sizi bir hayli memnun edecek. Beklenmedik anda gelişen bu değişiklikle hayatınızı yeniden şekillendirebilir, ertelediğiniz planlarınızı güncelleyebilirsiniz. Özel hayatınızda ise işler aynı düzeyde olumlu gitmeyebilir. Partnerinizin sorunları bugünlerde her ikinizin de canını sıkabilir.

AKREP BURCU 1 Ekim 2017 pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

Bugün güne birtakım tersliklerle başlasanız da günün ilerleyen saatlerinde işler yeniden yoluna girecektir. Sosyal yaşamınızda hareketli bir gün sizi bekliyor. Sanatsal aktiviteler için dostlarınızla birlikte katılacağınız bir ortam size yeni kapılar açabilir. Bugünlerde özel hayatınıza da hareket geliyor. Yeni başlangıçlar için hazırlıklı olun.

YAY BURCU 1 Ekim 2017 pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU(23 Kasım-22 Aralık)

Bugün ruhsal durumunuz nedeniyle mümkünse işinizle ilgili önemli kararlar almaktan kaçının. Sonuçları hiç de sizin istediğiniz gibi gelişmeyebilir. Kararlarınızı başka bir güne ertelemek en iyisi. Özel yaşamınızda ise ilişkinizi daha iyi bir noktaya taşımak için biraz daha özveriyle davranmayı deneyebilirsiniz.

OĞLAK BURCU 1 Ekim 2017 pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Aralık - 20 Ocak)

Bugün yapacağınız bir görüşme hayatınızda birçok şeyin değişmesine neden olabilir.  Hayalini kurduğunuz yaşam için önemli bir adım olduğunu düşünseniz de karar vermeden önce geride bıraktıklarınızı yeniden değerlendirmelisiniz. Aşırı stres nedeniyle artan kilolarınız sorun yaratabilir, sağlığınız için sporu ihmal etmeyin.

KOVA BURCU 1 Ekim 2017 pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ocak - 19 Şubat)

Uzun zamandır hayatı kendiniz için yaşamadığınızdan şikayet ediyorsunuz. Bugün artık bu şikayetlerinize yeniden göz atıp harekete geçmelisiniz. Sevdiklerinize verdiğiniz önemi kendinize de vermelisiniz. Sizi sıkıntıya sokan parasal konularda ise yakınlarınızın desteğini alabilirsiniz. Sizin için bir şeyler yapmak isteyenlere şans vermelisiniz.

BALIK BURCU 1 Ekim 2017 pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 20 Mart)

Bugünlerde işinizin yoğun temposuna bağlı sağlık problemlerine karşı dikkatli olmalınız. Kendinize dinlenmek için zaman ayırmalı, uykunuza önem göstermelisiniz. Özel yaşamınızda ise romantizmin yoğun olduğu keyifli bir gün. Duygularınızı kontrol altında tutmayı bırakıp, huzurum tadını çıkarmaya bakın.