Beşiktaş Giresun maçı ilk devre oynanan maçın son dakikasında kaleci yatarken atılan dördüncü gol Giresun galibiyetinin önüne geçmişti.

Beşiktaş taraftarı bu maçta farklı baskılı gollü maç beklese de Giresun’dan evine bir puanla döndü. Beşiktaş maçın ilk devresinde 18 dakikada Batshuayi ve 44’te de Gezzal'la pozisyon bulsa da golü bulamayınca devre berabere sonlandı.

 İkinci devre Beşiktaş ilerde baskı yapınca ikinci devrenin hemen başında Giresun maçın en net pozisyonunu yakaladı ve golü kaçırdı.

 Beşiktaş ilerde pas yapsa baskı kursa da Giresun’un stoperi Sergen ilk müdahalelerde çok başarılıydı. Beşiktaş dakikalar ilerledikçe strese girerken Giresun Beşiktaş’a pozisyon vermemeye başladı. Beşiktaş bildiğimiz rölantideki oyununu oynamaya devam etti. Sergen Hoca Önder Hoca ve İsmail hoca da oyuncuların inişli çıkışlı oyununa çözüm olamadı l, geçen hafta güzel oyun bu hafta vasat Beşiktaş oyun ruhunu ezberini kaybetti üç kupalı şampiyondan vasat oyun vasat kartala...

Kalan haftalar artık Beşiktaş için formalite maçına döndü geçen hafta Josef’in çağrısıyla stadı dolduran kırk bin taraftar  takıma sonuna kadar destek verse de Giresun maçında sahadaki oyuncular aynı desteği sahada gösteremedi İstanbul’a eli boş geldi Başkan ve yönetime Şenol hoca varken İsmail'i getirmek yeni bir macera olacak mı hep beraber seyredip göreceğiz.