Beşiktaş, evinde ağırladığı Adana Demirspor karşısında geçen haftaki ilk devre siyah ikinci devre beyaz oyununun tersi oldu. İlk devre beyaz ikinci devre son 25 dakika adeta siyah bir oyun seyrettik. Bunda geçen hafta oyundan çıkan oyuncuların bu hafta oyuna giren oyuncular olması etkiliydi. Oyun 3-0’dan 3-3’e geldi.

Beşiktaş evinde iki puan kaybetti. Uzatmanın uzatma dakikasında hakem Ali Palabıyık ve VAR'ın faulü görmemesi, golü geçerli sayması sebepler arasında. Sergen Hoca’nın oyuna soktuğu Atiba, Gökhan ve Kenan’ın katkı yapamaması ve Baratolli’nin Adana Demirspor'a müthiş katkısı maçın özeti diyebiliriz. Oğuzhan’ın kaçırdığı net pozisyon artık Oğuzhan'ın takıma sıfır katkısı olduğunu gösterdi. Verilen tüm şansları hoyratça harcadı. Tıpkı Gökhan Töre gibi.

Maça gelirsek iki takım da oyun oynamak isteyince top bir o kalede bir bu kalede oldu ve seyir zevki güzel bir doksan dakika seyrettik. Beşiktaş’ın ilk golü 20. dakikada Pjanic’in ceza sahasına havalandırdığı topu kafayla filelere yollayan Montero Beşiktaş'ın golünü atmış oluyordu. Dakika 30’u gösterirken Pjanic’in vuruşunu kaleci direğin dibinden çıkartıyor. 44. dakikada Josef’in ortasında Adana Demirspor kalecisi ve defansın birbiriyle çarpışması sonucu top direkt filelere gidince enteresan bir gol oldu. Bu golü VAR kontrolüyle verilince skor 2-0 oluyor. Devreye Beşiktaş önde giriyor. İkinci devre Beşiktaş oyuna baskılı başlıyor. 48. dakikada Gezzal’ın vuruşu kaleciden sekiyor. Oğuzhan boş pozisyonda topa dokunamıyor ve Beşiktaş adına kaçan net pozisyon bu oluyor. 52. dakikada sağdan başlatan atakta Larin’in pasında Rıdvan'ın vuruşu filelere gidince Beşiktaş 3-0 öne geçiyor. 60. dakikada Bardas’ın müthiş vuruşu doksandan Beşiktaş ağlarıyla buluşunca skor 3-1 e geliyor ve Adana Demirspor'un temposunu artırıyor. 79. dakikada Barotelli’nin yayın üzerinden vuruşu Ersin'in müdahalesine rağmen filelere gidince skor 3-2’ye geliyor. Beşiktaş tamamen oyundan düşüyor ve Adana Demirspor baskısını artırıyor. Bunda Sergen Hoca’nın değişiklikleri de etkiliydi. Uzatma dakikalarında Beşiktaş’ın yaşadığı panik uzatmanın uzatma dakikasında karambolde yediği üçüncü gol oluyor. Üç sıfırdan üç gol yiyen Beşiktaş evinde Adana Demirspor'u bir puanla yolluyor ve evinde kaybettiği iki puanı uzatmada yediği golle kaybediyor.

Sergen Hoca ve takıma erken bir uyarı oluyor. Üç günde bir oynanacak maç takviminde Sergen Hoca’nın rotasyonda şans verdiği oyuncuların bir an önce toparlanıp takıma katkı sağlayacak seviyeye gelmesini bekliyoruz.