Bu hafta ünlüler dünyasında uyumlu çiftleri kaleme alacağım.
Hacı Sabancı, geçtiğimiz haftalarda üç yıldır aşk yaşadığı Nazlı Kayı'ya romantik bir akşam yemeğinde, tektaş yüzükle evlilik teklif etti.
Bu teklif karşısında gözyaşlarına hakim olamayan Nazlı Kayı, “Evet” diyerek, Sabancı ile evliliğe ilk adımı attı.

Hacı Sabancı, sevgilisi Nazlı Kayı'yı geçtiğimiz aylarda ailesinden istemeye gidecekti. Ancak Nazlı Kayı'nın 70 yaşındaki dedesi Mustafa Sertkaya'nın hayatını kaybetmesi kız isteme merasiminin ertelenmesine neden olmuştu.

 

Daha sonra Hacı Sabancı, Nazlı Kayı'yı Bursa'da yaşayan ailesinden istemeye gitti.
Corona virüsü nedeniyle Sabancı'ya sınırlı sayıda aile üyesi ve arkadaşlarının da eşlik etti.
Hacı Sabancı-Nazlı Kayı çiftinin yine pandemiden dolayı evliliği bir süreliğine erteleme kararı alındı. Önemli olan aile arasında isteme gibi resmi bir merasimin yapılmasıydı.
Bu çiftimiz zaman içinde bir birlerine güzel uyum sağladılar ve evlilik yolunda ilk adımı attılar.
Bizde şimdide bu güzel çifte mutluluklar dileriz.

Şimdi de sırada giyim tarzlarından attıkları adımlara kadar uyum içerisinde olan bir çiftimiz var. Bu uyumlu çiftimiz Demet Şener ve Cenk Küpeli. Mutlu ve uyumlu çiftimiz Tarabya sahilinde yürüyüş yaparken magazinci arkadaşlara denk geldiler.
Sabah evde koşu bandında 1 saat spor yaptıklarını, yine de temiz hava almak için yürüyüşe çıktıklarını söyledi.
Şener, yılbaşı gecesi için planları olup olmadığı sorulunca “Bu yılbaşında İstanbul’da, evimizdeyiz. Sonuçta yurtdışına çıksak orada da yasağa denk geleceğiz. Zaten insanın evi gibisi yok” dedi. Magazin basınındaki arkadaşlarımız bu çiftimizle ilk günden beri çok uğraştılar. Ne kadar olumsuz haber yapıldıysa da birbirlerine olan bağlılıkları ve uyumları eksilmedi, tam tersine daha da güçlendiler.

Sırada bir başka uyumlu çiftimiz var. Yaptığı espirilerle ciddi bir kitlesi olan Eser Yenenler geçtiğimiz haftalarda koronavirüsü atlattı. Yenenler, “Tat ve koku kaybı yaşadığım için yediklerimden hiçbir şey anlamadım. Bu hastalığa yakalanıp da kilo alan bir tek benimdir herhalde” diyerek herkesi kahkaha boğdu.

Karantina günlerinin nasıl geçtiğini şu sözlerle anlattı, “Kuzey’den dolayı şahane geçiyor. Evimizin neşesi. Berfu da ben de onunla oyun oynamaktan çok zevk alıyoruz" yanıtını verdi ve ekledi “pandemi devam ederse her sene bir çocuk yapmaya devam edeceğiz”
Gerçekten evliliklerinin ilk gününden beri çok güzel bir uyum içinde mutluluklarına mutluluk katmayı bildiler.
Umarım bu mutlu ahenk hiç bozulmaz.

Uyum içinde aşklarını, sevgilerini yaşayan bu ünlülerimiz bu hafta benim de keyifle kaleme aldığım bir konu oldu.

Her zaman çevrelerine de güzel örnek teşkil edecek şekilde bu uyumla beraberlikleri mutlu huzurlu bir şekilde devam eder.

 

Sevgi ve hoşgörü ile kalın...