Bu hafta ünlü showman Mehmet Ali Erbil ile ilgili bir yazı kaleme aldım. Çünkü Erbil gün geçmiyor ki bir magazin olayıyla gündeme gelmesin.

Magazin dünyası ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil’in bu yeni olayını çok konuşuyor. Öncesinde geçmişteki gündemlerine bir göz atalım.

Geçen sene hakkında en çok arama yapılan konularının başında gelen olay Erbil'le sosyal medya fenomeni Ece Ronay arasındaki ifşasıydı. Sosyal medya fenomeni Ece Ronay, ünlü showman Mehmet Ali Erbil ile ilgili olay bir iddia ortaya atmıştı. Ronay, bir süre önce yeni şarkısının klibinde oynayan Erbil'in kendisini taciz ettiğini ileri sürmüştü. Erbil'in kendisine gönderdiği, "Bu akşam yanınızda uyumak istiyorum." şeklindeki mesajlarını da ifşa etmişti.

Geçmişte yaşanan bir başka olayda, ünlü showmanın eski dostu Seda Sayan ile aralarında yaşanan tecavüz tartışmasıydı.

Erbil, “Geçmişi biraz daha temiz olsaydı iftar programı da sunardı. Helal olsun televizyonlar reyting alamayan bu kadını hala çalıştırıyor" demişti.

Eski dost Kadırgalı'dan cevap gecikmemişti "Tuğba ile evli iken hizmetli masum kıza tecavüz ettiğinde sessiz kaldığım için geçmişimin kirli olduğu doğrudur."

Son haftalarda Erbil yine magazin gündeminde yerini aldı. Bu en son olay Melike Öcalan ile arasında yaşandı.

Bir ödül töreninde bir araya gelen Mehmet Ali Erbil ile Melike Öcalan, yaşadıkları diyalog sonrası magazin gündemine damga vurmuştu. Erbil, Melike Öcalan'a söylediği sözlerle tepki almıştı. Sahneye çıktığında Öcalan'a "Güzelleşmişsin kız. Elimi değdirdiklerim meşhur oluyor ama sana değdiremedim" demişti. Günlerce konuşulan bu olaydan sonra Mehmet Ali Erbil "Benim her zamanki halim, espri amaçlı yapılan bir şeydi" sözleriyle kendisini savundu. Erbil, "Melike Hanım'la olaydan sonra konuştunuz mu" sorusuna da "Nasıl görüşeyim telefon numarası bile yok" diye yanıt verdi.

İşte Erbil en son bombası bu. Ünlü showman her dönem söyledikleri ve yaptıklarıyla gündem oluyor.

Yaşadığı ciddi sağlık sorunlarına rağmen hala rahat duramıyor.

Bakalım ünlü showmanden daha ne magazin bombaları gelecek.

Şimdilik sevgi ve hoşgörü ile kalın...