Bana göre haftanın olayı Kerem Bürsin'in kendini bilmezliğiydi.

Kerem Bürsin, önceki gün Instagram üzerinden rol arkadaşı Hande Erçel ile canlı yayın yaparak takipçilerinden gelen sorulara yanıt verdi.

Kerem Bürsin, kafelerde maskesiz oturanlara "Kusura bakmayın ama siz salaksınız" deyince sosyal medya ayağa kalktı. Tepkiler çığ gibi büyüdü. Sosyal medya takipçilerinin bu hakaret karşısında tepkileri bu denli büyünce yakışıklı oyuncu hemen bir açıklama yayınladı.

Ünlü oyuncu Kerem Bursin, "Kabul ediyorum, salak kelimesini kullanmak yanlıştı. Bu yanlış için özür dilerim. Kullanabileceğim başka bir kelime de olabilirdi..."dedi.

Sosyal medyadan dikkat çeken tepkilerin bir kısmı şöyle;

"Halka parmak sallamayan bir sen kalmıştın! Kusura bakma ama sen kimsin? Titrin nedir?"

"Kerem'in üslubu hiç hoş değildi. "Salaksınız" ne ya? Adamın köpeği bile her gün tt olunca ister istemez kendisini bir şey sanıyor herhalde. Hayır sen bir sanatçıysan bu kadar kitleye hitap edebiliyorsan üslubunu da bileceksin."

"Kendini bilmezler, her şeye bir söz söylerler, konuşmaya gelince edebiyatın turşusunu kurarlar, icraata gelince kaybolup giderler. Sen de öylesin benim gözümde şu an..."

"Daha geçen gün bu adamın restoran çıkışı 'Set olduğu içi dışarıda yemek yemeye vakit buldum' tarzı bir röportajını hatırlıyorum. Ülkede üç kuruş fazla kazanınca insanlara hakaret edebilme haddini kendinde görüyor çok yazık çok."

Bir çift sözde ben söylemek istiyorum. "Salaksınız" cümlesinin üzerine basa basa söylemesi bilinçli bir hakaret olarak görüyorum. Daha sonra gelen özrüde bana çok samimi gelmedi. Gelen tepkileri durdurmak adına yapılan bir özürden öte değildi. Samimiyet göremedim.

Son olarak halkın hem ekonomik hemde ruhsal olarak ne kadar zor bir durumda olduğunun farkında olmadan topluma söz söyleyen tuzu kuru birini gördüm.

Yani topluma mal olmuş bir ünlü ama toplumdan bir haber yaşayan biri? Kerem Bürsin gibi ünlülerimizin tek derdi şöhret ve zenginliktir. Ben bu oyuncunun bugüne kadar toplumun dertleri ile dertlendiğini hiç görmedim. Göreceğimide sanmıyorum. Çünkü onun için bu hayatta her şey tam tıkırında. Salak dediği bu ülkenin insanlarının kendisi gibi tuzu kuru değil.

Halkımız bu ve bunun gibi ünlülere umarım bu saatten sonra hakettiği muameleyi gösterir.

Sevgi ve hoş görü ile kalın...