Çok uzun aradan sonra tekrar yayın hayatına başlayan İbo Show her hafta reyting yarışında "ben de varım" diyor.

Programda her hafta birbirinden ünlü isimler yer alıyor. İbo Show her hafta sevilen ünlülerle eskiyi aratmayan keyifli bir programa imza atıyor. Tabi her hafta programda bir birinden farklı magazin haberleri de gün ışığına çıkıyor. Özellikle Dansöz Didem'in yer aldığı bölüm yayınlandıktan sonra büyük olaylar yaşandı. Hâlâ da yaşanmaya devam ediyor.

Uzun bir süredir ekranlarda görünmeyen Didem eski patronu Tatlıses'in programına konuk oldu. Didem'in dans performansı programda izleyiciler tarafından büyük bir beğeni aldı. Didem'in dans ettiği anlarda programda ilginç görüntüler yaşandı. Bu ilginç görüntüler seyirci tarafından gözden kaçmadı. Didem ile beraber İbo Show'un konukları arasında esprili, neşeli, başarılı sanatçı Bülent Serttaş da vardı.

Konuklardan Bülent Serttaş'ın Didem dans ederken orkestrayı izlemesi seyircinin dikkatinden kaçmadı.

Program yayını biter bitmez konuyla ilgili olarak sosyal medyada binlerce paylaşım yapıldı ve Bülent Serttaş Twitter'da gündem oldu. Daha sonra bazı sanatçılar yaşanan bu olaya kendi yorumlarıyla tepki verdiler. Bir çok tepki gösteren ünlü isimler Didem'in dansı için "bu bir sanattır". "Sanata gösterilen saygısızlık" gibi yorumlarla yaşanan bu olayın içinde yer aldılar. Yaşanan bu olaya ilk yorum madur gösterilen Didem'den geldi.

"Çekimlerde işimi yaparken durumu fark etmedim. Gündeme gelince hareketlerini gördüm. Olayın iç yüzü şu: Bir süre önce birlikte sahne aldığımız bir gecede bana saygısızlık yapmıştı. Bundan dolayı olduğunu düşünüyorum. Mesleğimi ülkemde ve dünyada en iyi şekilde icra eden bir dansçıyım. Bilinçli şekilde yaptığı çok açık ve net. Büyük bir saygısızlık. Yakıştıramadım!"

İşte Didem ile Bülent Serttaş arasında geçmişte yaşanan tatsız bir olayın devamı gibi. Bunu zaten her iki tarafta sebebini biliyor. Bülent Serttaş ile arasında daha önceden yaşanmış bir olaydan dolayı bir araya tekrar gelindiğinde gösterilmiş bir tepkinin karşılığıdır bu.

Bu olay Bülent Serttaş tarafından başka bir nedenden dolayı da yaşanabilirdi. Dansöz izlemek zorunda değil ki. Bu Serttaş ta olabilir başka biri de olabilir. Bir insan bundan dolayı yargılanamaz bence. Zevklerle renkler tartışılmaz. Ki konu zevk, renk meselesi de değil.

Bizler de hoşlanmadığımız bir insanla aynı ortamda bir araya gelmek zorunda kaldığımızda yada tesadüfen karşılaştığımızda kendisini sevmediğimizi, aynı ortamda olmaktan hoşnut olmadığımızı çeşitli duruş ve tavırlarla karşı tarafa göstermiyor muyuz?, belli etmiyor muyuz?... Tabi ki gösteriyor, belli ediyoruz.

Bu durum ne Didem'i başarısız bir dansöz yapar, ne de Bülent Serttaş'ı kötü bir adam. Ben her iki ismi de çok ama çok yakından tanırım. Her iki ismi de çok severim. Didem gerçekten çok başarılı bir dansöz. İşini çok iyi yapan ve deli gibi çalışıp işine emek veren biridir. Bülent Serttaş da hakika bir sese sahip başarılı bir sanatçımızdır.

Bu yaşanan izlememe olayı bana göre yumurta mı tavuktan, tavuk mu yumurtadan çıktı tartışmasından farksız...Tam bir magazinleştirme haberinden başka bir şey değil.

Bence Didem'de bu magazin rüzgârından faydalanıp program program gezmesin. Olay açık ve nettir. Her iki tarafta bir birinden haz almadığı için birinin diğerini aynı ortamda yok saymasıdır.

Keşke bile bile aynı programa çıkmasalardı diyemiyorum. Çünkü davet ne olursa olsun davet eden geri çevrilmeyecek dev bir isim olan İbrahim Tatlıses'ti. İmparatora destek zamanıydı, dayanışma zamanıydı...

Umarım bu olay daha fazla magazinleştirilmez.

Sevgi ve hoşgörü ile kalın...