Bu hafta bir kaç ünlümüzün canı fena sıkıldı. Kimi kendi hatasından kimi de kendi dışında yaşanan olaylardan. Gelin isterseniz bu yaşananların perde arkasına bir göz atalım.

Türk pop müziğinin sevilen ismi rahmetli Barış Akarsu ile başlayayım. Akarsu, 2007 yılında talihsiz bir trafik kazası geçirerek aramızdan ayrılmıştı. Bu sıralar Akarsu'nun hayatını içeren “Barış Akarsu Merhaba” filmiyle beyaz perdeye taşımaya hazırlanılıyor. Akarsu'ya oyuncu İsmail Ege Şaşmaz hayat verirken, sevgilisini de Aslı Bekiroğlu canlandıracaktı.

Ancak bu hafta yapılan bir törende Bekiroğlu, bizden gelen "Barış beyin trajik bir ölümü oldu ne söylemek istersiniz?" sorumuza talihsiz bir cevap verdi. Oyuncu, "Ne diyeyim hayatım başı sağ olsun ne denir" ifadelerini kullandı.

Daha sonra Aslı Bekiroğlu, gelen tepkilerin ardından Instagram hesabından açıklama yaptı. Ünlü oyuncu, özür dileyerek filmden ayrıldığını duyurdu. Düşünmeden yada daha önce kendini hazırlamamanın cezasını bu şekilde çekti. Keşke böyle olmasaydı.

Şimdi sırada bir başka tahlisiz ünlümüz var. Oyuncu Fikret Kuşkan, sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Evinin arka sokağında oturan arkadaşına giderken sokaktaki başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan ünlü oyuncu, saldırı sonrası bir de sokaktaki köpekleri besleyen komşusunun, “Üzerine evdeki tüm köpekleri salarak seni parçalatırım” tehdidiyle ikinci bir şok yaşadı.

Ünlü oyuncu Fikret Kuşkan,  tüm bu yaşananlardan sonra şikâyetçi olacağını söyledi. Bende başarılı oyuncuya çok geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Haberimde son olarak Halil Sezai var. Ünlü sanatçı geçtiğimiz yıllarda komşusuyla çok tatsız bir olay yaşamıştı. Daha sonra sanatçı 1 yıl 11 ay 17 gün hapse çarptırılmış ve 42 gün tutuklu kalmıştı. Cezasını çektikten sonra Sezai bir sahnesinde “Kafam iyi olduğu için gerekli şekilde tam dövemedim. Bir dahaki sefere inşallah” demişti. Bu konuşmada mahkemeye taşınmıştı.

Bu hafta, Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma başladı. İddianame “Tehdit” üzerinden gönderildiği mahkemece kabul edilirse Sezai önümüzdeki günlerde bir kere daha hakim karşısına çıkacak.

Bakalım bu sefer neler yaşanacak. Mahkemenin takipçisi olacağım.

Sevgi ve hoşgörü ile kalın…