Beşiktaş Adanademirspor deplasmanına dört eksikle gitmesine rağmen maçın ilk devresinde güzel bir futbol sergilerdi. İki takım da Avrupa standardında mücadele ederek seyircileri mutlu etti. İki takımın da hızlı oyunu iki takımın da oynama isteği güzeldi

Beşiktaş, Adana Demirspor baskılı oynasa da 31. dakikada sağdan Kerem’in ortasına boş pozisyonda Terxeira'nın kafa vuruşu ile golü buldu. Golden sonra Adanademirspor baskısı arttı. İlk devre sonunda filelere giden topun gol olması VAR’dan dönünce devreyi Beşiktaş bir sıfır önde kapattı. İlk devre Süper Lig’in en güzel maçını seyrettik.

İkinci devre Beşiktaş'ın üç gün önce kupa maçında 120 dakika oynamasının verdiği yorgunluğunu hissettik. Dakikalar ilerledikçe Beşiktaş'ın yorulduğunu gördük. Sol bek Rıdvan ve sağ bek Kerem’in aynı dakikalar içinde sakatlanıp oyundan çıkması da maçın tamamen Adanademirspor kontrolüne geçmesini sağladı. Bu ataklarda Beşiktaş kalecisi kalesinde devleşti. (Gecenin en çirkin hareketi böyle güzel bir oyunda Ersin’in kafasına tribünden atılan cisimlerdi)
Maçın son çeyreğinde Beşiktaş adeta sahasına hapsoldu. Bunda Özden Hoca’nın yaptığı değişiklikler etkili oldu. Topu rakip sahada tutabilen tek oyuncuyu son dakikalarda oyundan alması, Güven'i 90+ 4'te oyuna sokması bunlara örnek. Hamle hataları önde getirdiği maçın uzatma dakikalarında golü yemesine sebep oldu. Samet’in 90+2'de attığı gol ve bu golden sonraki uzatmanın son beş dakikasındaki baskı Adanademirspor’un sondaki attığı ikinci golün verilmemesi tamamen eyyamdı. Adanademir’in 17 şutu maçın özeti gibiydi. Larin ve Batshuayi en kötü oyununu oynarken Önder Hoca sadece seyrediyordu.

Şunu gördük ki Önder Hoca stresli maçları kaldıramıyor. İki haftada oynanan Antalya ve Adanademirspor maçlarında gördük. Kazanılsaydı şimdi başka şeyleri konuşuyorduk ama rüzgar tersine esmeye başladı.