Beşiktaş'ın Fenerbahçe'yi 3-1 yendiği maç sonrasında açıklama yapan  Ricardo Quaresma, 'Şampiyon olmamız için birçok algı operasyonları yapılıyor. Bunlara rağmen sahada bir mücadele ortaya koyduk. Sonuna kadar da bunu koymaya devam edeceğiz.' dedi. Beşiktaş'ın, Fenerbahçe'yi 3-1 yendiği maçta takımı galibiyete taşıyan golleri atan Ricardo Quaresma karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

'GALİBİYETİ HAK ETTİK'

Bu maçın zirve yarışı için önemli olduğunu bildiklerini ifade eden Quaresma, "Bu galibiyet bizim için 3 puan anlamına geliyor. İyi oynadık, galibiyeti hak ettik. Şimdi toparlanıp, perşembe günkü maça hazır olmak istiyoruz. Bizi yarışta tuttu bu galibiyet. Önceden de bu maçın bizi yarışta tutacağını biliyorduk. Şampiyon olmamız için birçok algı operasyonları yapılıyor. Bunlara rağmen sahada bir mücadele ortaya koyduk. Sonuna kadar da bunu koymaya devam edeceğiz" dedi.

'ONLAR HER ŞEYİ HAK EDİYOR'

Karşılaşmada attığı şık goller sorulan Quaresma, "Önemli olan takımın kazanmasıydı. Bu mükemmel kulüpte oynadığım için, mükemmel taraftar grubuna sahip olduğumuz için gurur duyuyorum. Onlar her şeyi hak ediyor. Oynadığım sürece elimden gelenin en iyisini ortaya koyacağım. Takımıma bir şekilde yardımcı oldum. Dediğim gibi takım olgusu çok önemli. Ben de buna bir emek  verebiliyorsam, bir parçası olabiliyorsam ne mutlu bana" dedi.