Lyon teknik direktörü Bruno Genesio, transferde ismi ciddi bir şekilde Lyon ile anılan Marcelo için açıklamalarda bulundu. Galatasaray'ın da ilgilendiği Kenny Tete'ye imza attıran Lyon'da Fransız teknik adam, bir de defans oyuncusu alacaklarını söyledi.Genesio, Tete'nin imza töreninde açıklamalarda bulunurken ''Bir stoper transfer edeceğiz. Bunun için zamanımız var. Tercihimiz Marcelo mu olacak bilmiyorum ama aradığımız özelliklere uyan bir isim'' şeklinde konuştu.

BEŞİKTAŞ EN AZ 10 MİLYON EURO İSTİYOR

Fransız basını, Genesio'nun açıklamalarının ardından Lyon'un bu sezon 6. transferinin büyük ihtimalle Marcelo olacağını iddia etti. Lyon, Beşiktaş'a Marcelo için 8 milyon Euro teklif etmiş ancak Beşiktaş, 30 yaşındaki futbolcuyu en az 10 milyon Euro'ya satacaklarını açıklamıştı.

ŞENOL GÜNEŞ: "ALACAKLARSA İSTEDİĞİMİZ PARAYI VERSİNLER"

Marcelo'nun Lyon'a transfer iddialarını da değerlendiren Güneş, "Lyon, Marcelo'yu istiyor mu? İstiyor. Biz de satmak istiyoruz mu? Evet. Verin istediğimiz parayı, Marcelo'yu alın diyoruz ama almıyor. Madem çok istiyorsun, çok ihtiyacın var, o zaman verirsin parayı alırsın. Bir oyuncu işini sevecek. Marcelo işini seviyor. Yoksa sen takımı karıştırmak mı istiyorsun? Lyon'un arkasında biri mi var? Bana mantıklı gelmiyor.Birileri bir tezgah mı hazırlıyor anlamıyorum. İstediğimiz parayı vereceksen al yoksa niye uzatıyorsun." şeklinde konuştu.