F.Bahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın, 3-2'lik Akhisar maçının ardından adeta kılıçtan geçirdiği Volkan Demirel'i Malatya karşılaşmasında 11'de oynatması herkesi şaşırtmıştı. Hafta içinde karşı taraftan gelen talep üzerine görüşmeyi kabul eden ve kaptanın af talebini kabul eden Kocaman, konuya Malatya mücadelesinin ardından açıklık getirdi.

'İNSAN EN ÇOK SEVDİĞİNE KIZAR'

Volkan'ın çok iyi bir F.Bahçeli olduğuna vurgu yaparak söze başladı Aykut Hoca. Aradaki buzları erittiklerini de belirtmeden geçmeyen Kocaman, "İnsan en çok sevdiğine kızar. Onun yaptıklarına üzülür. Durum bundan ibaret. Kaldı ki biz sezon sonuna kadar en iyi oyuncularla oynamak zorundayız. Volkan da bu takımın en önemli parçalarından biridir" ifadelerini kullandı.

'BU HEMEN ÖYLE PAT DİYE OLMUYOR' 

Kadro tercihlerinin eleştirilmesine de yanıt verdi hoca. İşte konuyla ilgili görüşleri: "Zorunlu değişiklikler dışında, en çok maç kazanan 11, bu 11... Bu nedenle bu tercihi yaptım. Bu yapıya zarar vermeden M.Ekici ve Roberto Soldado'yu da rotasyona dahil etmenin planlarını, çalışmalarını yapıyoruz. Ama bu hemen öyle pat diye olmuyor. Yavaş adımlarla onları da kadronun içine katacağız." (Vatan).