Süper Lig’de teknik direktör Mesut Bakkal yönetiminde son iki maçını kazanan ve nefes alan Aytemiz Alanyaspor, öne geçtiği maçta sahasında ligin flaş takımlarından Göztepe’ye takıldı, önemli bir fırsat tepti: 1-1.  Ev sahibi takımın golünü 76. dakikada Douglas atarken, Göztepe bu gole 81. dakikada Demba Ba ile cevap verdi. Bu skorun ardından Göztepe 40, Alanyaspor ise 28 puanda haftayı kapattı.

MAÇTAN DAKİKALAR

8. dakikada Alanyaspor'un kullandığı köşe vuruşuna uzak direkte Welinton kafayla indirdi ardından Mbila vuruşunu yaptı ancak Beto kornere çeldi. 

31. dakikada Alanyaspor'da Georgios Tzavellas, sağ kanattan bomboş ilerleyen Gonzalo Castro'yu düşürdüğü gerekçesiyle sarı kart gördü. 

35. dakikada Alanyaspor'un atağında Sackey, yaklaşık 35 metreden sert bir şut yolladı ancak kaleci Beto kornere çeldi. 

36. dakikada topa sahip olan Alanyasporlu Welinton'un ceza sahasının içinden gelişine vurduğu şut direkten geri döndü. 

39. dakikada Alanyaspor’da Fernandes yaklaşık 25 metreden serbest vuruş kullandı ancak top üstten dışarı gitti.  

76. dakikada Cenk Ahmet sağ kanattan ortaladığı topta ceza sahasında Douglas'ın yaptığı kafa vuruşunda top ağlarla buluştu. 1-0 

77. dakikada Welinton'un savunmadan attığı uzun pasa hareketlenen Fernandes'in vuruşunu Beto son anda parmaklarının ucuyla kornere çeldi. 

82. dakikada Tzavellas'ın sektirdiği topu bir anda ceza sahasında önünde bulan Demba Ba, köşeye düzgün bir vuruşla skora dengeyi getirdi. 1-1