Geçen sezon ‘Her Gol 100 MB’ oyunu ile sezon boyunca kullanıcılara bir maçta ortalama 400 MB, toplamda ise 180 bin GB hediye internet dağıtan GollerCepte uygulaması yeni kullanıcılarına da ek 1 adet ‘Her gol 100 MB’ hakkı sunuyor.

Turkcell’in taraftar uygulaması GollerCepte, 2020-2021 futbol sezonunda da futbolseverlere hediye internet dağıtmaya hazırlanıyor. Geçen sene ‘Her Gol 100 MB’ oyunu sayesinde kullanıcılarına her maç ortalama 400 MB, toplamda ise 180 bin GB internet dağıtan GollerCepte uygulaması, dünyanın her yanında oynanan maçlarda atılan goller sayesinde kullanıcılarını hediye MB ile sevindirmeye devam edecek.

Haftalık Bilgi Ligi yarışması ve birbirinden eğlenceli 21 mobil spor oyunun tadını çıkaran kullanıcılar, 5 Ağustos-21 Eylül tarihleri arasında Dünya Paketi’ne abone olacakları takdirde ‘Her Gol 100 MB’ oyunu için ek 1 hak da kazanabilecekler.

Dünya Paketi Kampanyası’ndan hediye hak

Uygulamanın yanı sıra yenilenen internet sitesinden de erişilebilen GollerCepte’de kullanıcılar, her zaman olduğu gibi takımlarına dair son dakika haberlerine, canlı maç sonuçlarına ve detaylı oyuncu profillerine ulaşabilecekler. Ayrıca maçların başlama saati, TV’deki spor programları ve saatleri, fikstür, puan durumu, İddaa oranları ve çeşitli istatistikler de yine uygulama içerisinde ve internet sitesinde olacak.