Galatasaray, gelecek sezon planlaması yaparken üzdüğü taraftarına bomba bir transferle zeytin dalı uzatmak istiyor. Sarı kırmızılı yönetim, Fenerbahçe’nin ikna etmekte zorlandığı Hollandalı yıldız Jeremain Lens ile görüşmeleri sürdürüyor. Transferde dört koldan çalışmalarını sürdüren Galatasaray, bombayı tanıdık bir isimle patlatmayı hedefliyor. Sarı- Kırmızlılılar, geçen sezon Fenerbahçe’de kiralık oynayan ve çıktığı toplam 36 maçta 5 gol, 17 asistle oynayan yıldız kanat oyuncusu Jeremain Lens ile temas halinde.

GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Fenerbahçe’nin yeni sezon için bir türlü ikna edemediği Lens’le gizliden gizliye görüşen Galatasaray’ın profesyonelleri, pazarlıklarda büyük mesafe katetti. Premier Lig’den düşen Sunderland’i 4-5 milyon Euro civarı bir bedelle ikna etmeye hazırlanan Galatasaray, senelik 4 milyon Euro isteyen Lens’in ise bu ücreti 3 milyon Euro seviyelerine çekmesini bekliyor.

BRUMA'NIN YERİNE...

Geçen sezon çok üzdüğü taraftarını Lens transferiyle coşturmak isteyen Galatasaray Yönetimi, bu konuda mutlu sona ulaşırsa hiç şüphesiz ki son yılların en büyük çalımlarından birine imza atacak. Lens, Leipzig’e satılan Burma’nın boşluğunu dolduracak. (Fanatik)