Galatasaray, transfer görüşmelerine başladığını açıkladığı Mariano için Türk Telekom Stadyumu'nda imza töreni düzenliyor. İmza töreninde konuşan Mariano, Galatasaray'a geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek 'Galatasaray'dan teklifi duyduğumda hiç düşünmedim. Hemen kabul ettim' dedi. Öte yandan Galatasaray, Mariano'nun maliyetini KAP'a açıkladı.

MARİANO SÖZLEŞME İMZALADI

Sarı-kırmızılıların Sevilla'dan transfer ettiği Mariano, resmi sözleşmeye imza attı.

İmza töreninde konuşan Mariano'nun sözleri şöyle;

"Teklif geldiğinde 2 kere düşünmeden kabul ettim. Galatasaray Türkiye'de şampiyonluğa oynayan, Avrupa'da adı bilinen bir takım. Östersunds ile bir maç daha oynayacağız. Taraftarımızla, saha avantajımızla turu geçeceğimizi düşünüyorum.
Taraftarımız, sahada yüzde 200'ünü veren bir oyuncu görecek. Bu formayı en iyi şekilde terletip başarılı olmak istiyorum. Umarım burada önemli başarılara imza atar, şampiyonluklar ve kupalar kazanırım.

Ofansif yönü güçlü bir sağ bekim. Defans anlamında da özellikle Fransa'da çok şey öğrendim. İkisi de olacak.

Taffarel'den Galatasaray hakkında olumlu bilgiler aldım. Transferimde etkili oldu. İstanbul ve camia hakkında da olumlu konuştu."

GALATASARAY MARIANO'YU KAP'A BİLDİRDİ 

Galatasaray, yeni transferi Mariano'nun sözleşme şartlarını KAP'a bildirdi. Galatasaray Mariano için Sevilla'ya 4 milyon euro futbolcuya da her sezon için 2.300.000 euro ödeneceğini açıkladı. Öte yandan  Mariano, Galatasaray'dan yıllık 2.3M€ alacak. Puan başına da 5 bin€. Şampiyonluk halinde primlerin %25'i tutarında ek prim kazanacak.