Şampiyonluğun en büyük favorisi olarak gösterilen Galatasaray'da futbolcular da her geçen gün değerlerini katlıyor. .Younes Belhanda, Badou Ndiaye, Maicon, Fernando, Sofiane Feghouli, Mariano ve Bafetimbi Gomis gibi isimleri sezon başında 38.5 milyon Euro karşılığında transfer eden Cimbom, sadece devre arasında Ndiaye transferinden 16 milyon Euro kasasına koymuştu. 7.5 milyon Euro'ya transfer edilen Ndiaye, değerinin iki katından fazlası bir bedelle Stoke City'nin yolunu tuttu.

GOMİS AMERİKA VE ÇİN'İN DİKKATİNİ ÇEKTİ 

Yaz dönemi için transfer hazırlıkları yapan birçok kulüp sarı-kırmızılı takımın diğer yıldızlarını da takibe aldı. Ligde 27 haftada 27 gol, 5 asistlik performans sergileyen Bafetimbi Gomis, Amerika ve Çin takımlarının dikkatini çekti. Bunun dışında defansta geçit vermemesinin yanı sıra 5 gol atan Maicon ile Serdar Aziz Avrupa kulüplerinin radarında yer alıyor. 2 gol, 10 asistle oynayan Belhanda yakından izleniyor.

RADARA GİRDİLER

25 maçta 15 gole direkt katkı sağlayan Feghouli İspanyol, Fernando ve Mariano Brezilya ekiplerinin gözdesi.

RODRİGUES TRANSFER BEDELİNİN EN AZ İKİ KATINA SATILACAK

Rodrigues'e İngiliz ekiplerinden şimdiden teklif gelmeye başladı. Şampiyonluğa kilitlenen Galatasaray yönetimi, transfer tekliflerine kulaklarını tıkarken gelen teklifler yüksek olmadığı sürece değerlendirmeye almama kararı aldı. Galatasaraylı futbolcular için istenecek rakamların transfer edildikleri bedelin en az iki katı olacağı belirtiliyor.

Başkan Mustafa Cengiz, Rodrigues'e transfer tekliflerini olduğunu açıklamış ve "İngiltere'de orta sıralarda yer alan bir takımın sağ beki bile 30 milyon Euro'ya gidiyor. Rodrigues'i ucuza bırakmayız" ifadesini kullanmıştı..

Öte yandan yıldız futbolcuya, West Ham'ın talip olduğu ve 12 4 milyon euro'luk bir teklif yaptığı belirtilmişti. (Fotomaç)