FETÖ'nün kriptolu haberleşme programı Bylock'u kullandığı için gözaltınan ve ardından itirafçı olan Bekir İrtegün'ün verdiği isimlerin incelediği, bunun sonucunda da önümüzdeki günlerde veya aylarda başka isimlerin de gözaltına alınabileceği belirtildi.  ATV polis-adliye muhabiri Emrullah Erdinç, futbolda FETÖ operasyonuyla ilgili gözaltına alınan Bekir İrtegün ile ilgili konuştu. Medipol Başakşehir'in sözleşmesini feshettiği eski Başakşehir ve Fenerbahçeli futbolcu Bekir İrtegün, FETÖ'nün kriptolu haberleşme programı Bylock'u kullandığı için gözaltına alınmış ve ardından itirafçı olmuştu. Bekir İrtegün'ün ifadesini İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından başka bir boyutta incelendiği ortaya çıktı.

'YENİ GÖZALTILAR KAPIDA'

Konuyla ilgili konuşan Emrullah Erdinç önümüzdeki günlerde veya aylarda başka isimlerin de gözaltına alınabileceğini vurguladı. Erdinç konuyla ilgili şunları söyledi:

Dosyayla ilgili bir gizlilik söz konusu. Bunun nedeni şu. Özellikle Cumhuriyet Savcıları Bekir İrtegün'ün verdiği ifadeler üzerinde başka isimlerin de ortaya çıkması. Bu yüzden henüz gizlilik kalkmadı."

Bazı teknik takip çalışmaları devam ediyor. Bekir İrtegün'ün ifadeleriyle birlikte önümüzdeki süreçte başka isimler de gözaltına alınabilir" (Futbol Arena)