Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de beklenen ayrılık dün resmen duyuruldu. Kadrosuna Valbuena, Mehmet Ekici, Kameni ve Dirar'ı katan Fenerbahçe'de Volkan Şen resmen kulüpten ayrıldı. Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan futbolcu Volkan Şen'in sözleşmesi, karşılıklı olarak feshedildi. Futbolcunun ise fesih bedeli olarak 1 milyon euro ödeyeceği açıklandı.  Kulüpten yapılan açıklamada, "Volkan Şen ile kulübümüz arasında bulunan sözleşme, futbolcunun ödeyeceği 1 milyon euro karşılığında karşılıklı olarak feshedilmiştir." ifadeleri kullanıldı.

BEŞİKTAŞ SÖYLENTİLERİ ARTTI

Genel sekreter Mahmut Uslu, önceki gün yaptığı açıklamada Volkan Şen'in isterse Beşiktaş'a gidebileceğini söylemişti. Kulüp yöneticileriyle dün İstanbul'da bir araya gelen Volkan'ın alacaklarına karşılık sözleşmesinin feshedildiği belirtildi. Deneyimli futbolcunun Beşiktaş'la görüşmelerde bulunacağı iddia edildi.

KONYASPOR'A OLUMLU SİNYAL

Avrupa Ligi için kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdüren Konyaspor, Volkan Şen'e teklif götürdü. Şen'in bu teklife olumlu baktığı, Anadolu takımlarından birisine gidecekse bu takımın Konyaspor olacağını belirttiği ifade edildi. 30 yaşındaki futbolcunun değerlendirme yapabilmek için biraz süre istediği, eğer İstanbul'da kariyerine devam etmeyecekse ilk tercihinin Konyaspor olduğunu belirttiği iddia edildi. (Milliyet)