Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak Fenerbahçe, sakatlık şoku yaşıyor. Sarı-lacivertli ekipte dünden beri midesinde kramplar olan ve zaman zaman kusan Nabil Dirar'ın durumu maç saatinde belli olacak. Fenerbahçe ligde aradığı çıkışı bir türlü bulamıyor. Lider Galatasaray'ın 8 puan gerisinde kalan Kanarya, Beşiktaş galibiyetiyle de istediği yükselme fırsatını yakalayamadı; bir hafta sonra Akhisar'a deplasmanda 1-0 kaybetti. Son maçında iyi bir oyunla evinde Yeni Malatya'yı 3-1 deviren ve 5. sırada bulunan Fenerbahçe, ezeli rakibine karşı deplasmanda galibiyet olarak hem puan farkını eritmeyi hem de psikolojik avantajı Aslan'ın elinden almayı hedefliyor.

SKRTEL İLK 11'DE

Fenerbahçe cephesinde ise cezası sona eren Martin Skrtel'in ilk 11'de oynaması bekleniyor. Slovak stoperin, Luis Neto ile birlikte stoper tandemini oluşturması öngörülüyor. 

Kanarya'da belirsizlik forvet bölgesinde yaşanıyor. Yeni Malatyaspor maçında Roberto Soldado'nun 11 başlamasına karşın Aykut Kocaman'ın Vincent Janssen'e de forma vermesi ihtimaller dahilinde. Sarı-lacivertlilerde santrfor kararının maç günü verilmesi bekleniyor.

İŞTE MUHTEMEL 11'LER

Galatasaray'ın muhtemel 11'i: Muslera, Mariano, Denayer, Maicon, Latovlevici, Fernando, Ndiaye, Belhanda, Feghouli, Rodrigues, Gomis

Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i: Kameni, Isla, Neto, Skrtel, Hasan Ali, Ozan, Josef, Giuliano, Dirar, Valbuena, Janssen