Beşiktaş, Vodafone Park'ta düzenlenen imza töreninde  Hırvat stoper Domagoj Vida ile 4,5 yıllık sözleşme imzaladı. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, 'Ben çok dar bir zamanda görüşmüştüm Vida ile. Bu süreç içerisinde çok teklif gitti. Türkiye'den çok geldi. Onun sözü ben Beşiktaş'a söz verdim orada oynayacağımdı. Ben sözünü değiştirmediği için başkan olarak teşekkür ederim' derken Vida 'Sayın başkanımızın dediği gibi büyük bir camiaya, aileye geliyorum. 4.5 yıl burada sizlerle olacağım.' diye konuştu.

'ÇOK KARAKTERLİ BİR OYUNCU ALDIK'

Törende açıklamalarda bulunan Fikret Orman, "Seneye mutlu bir haberle başladık. Vida, çok konuşuldu, çok gündem oldu. Dönem dönem espriler yaptık olayı sempatik hale getirmek için. Vida'ya Beşiktaş ailesine hoş geldin diyorum. Çok karakterli bir oyuncu aldık. Ben çok dar bir zamanda görüşmüştüm Vida ile. Bu süreç içerisinde çok teklif gitti. Türkiye'den çok geldi. Onun sözü ben Beşiktaş'a söz verdim orada oynayacağımdı. Ben sözünü değiştirmediği için başkan olarak teşekkür ederim. Biz her zaman transferlerde saha içinde olduğu kadar saha dışında da karakterli olmasına özen gösteriyoruz. 4.5 yıllık süreç başlayacak. Siyah-beyazın bu kadar yakıştığını görmemiştim. Hayırlı olsun diyorum Vida'ya" diye konuştu.

'4,5 YIL BURADA SİZLERLE OLACAĞIM'

Hırvat savunma oyuncusu Vida ise, "Herkese merhabalar. Sayın başkanımıza transfer sürecinde gösterdiği ilgi için çok teşekkür ederim. Bütün transfer süresince Umut Güner çok ilgilendi, çok teşekkür ederim. Herkesten saygı gördüm. Sayın başkanımızın dediği gibi büyük bir camiaya, aileye geliyorum. 4.5 yıl burada sizlerle olacağım. Bütün çalışanların, taraftarların, sizlerin yeni yıllarını kutluyorum. Yeni yıl sağlık ve mutluluk getirsin" dedi.