Dört yıl aradan sonra Fenerbahçe’ye dönen teknik direktör Aykut Kocaman, yöneticilerle yaptığı toplantıda, yeni sezonda nasıl bir takım kuracağını anlattı. İsmi, yaşı ve kariyeri ne olursa olsun hiçbir futbolcunun vazgeçilmez olmadığının altını çizen Kocaman, teklif gelen ve değerini bulan her oyuncunun satılabileceğini söyledi.

İŞTE O İSİMLER

Tam konsantrasyonla mücadele etmesi gerektiğini belirten başarılı teknik adam, bu nedenle, takımdan ayrılmak isteyen futbolculara kolaylık sağlanabileceğini ifade etti. İşte Kocaman'ın gitmesine izin verdiği 3 futbolcu: Simon kjaer, Volkan Şen ve Ozan Tufan!

Öte yandan, Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay’ın, Sivasspor’u çalıştırdığı dönemde talebesi olan Aatıf Chahechouhe’nun kiralanmasını istediği belirtildi.

HENÜZ TEKLİF YOK

Diğer Taraftan, yurt dışında kulüp aradıkları konuşulan Kjaer, Ozan ve Volkan Şen’e bugüne dek resmi bir teklif gelmediği belirtildi. Bazı kulüplerin transferle ilgili niyetlerini sözlü olarak dile getirdiği, ancak bunların henüz resmiyete kavuşmadığı belirtildi Üç oyuncunun bu nedenle 27 Haziran’da başlayacak yeni sezon hazırlıklarına katılmaları bekleniyor. (Hürriyet)