Atletico Madrid'in yeni stadı Wanda Metropolitano'da kulübün unutulmaz oyuncularına da özel tabelalar yapıldı. Yaya yoluna yapılan tabelalarda Arda Turan'ın da ismi yer aldı. Ancak Atletico Madrid taraftarlarının hedefinde eski yıldızları vardı. Atletico'lular, takımlarından ayrılarak Real Madrid'e transfer olan Hugo Sanchez'in adının yazılı olduğu tabelaya çöp bırakarak tepkilerini gösterdiler.

İSPANYOL BASINI İKİYE BÖLÜNDÜ

Aralarında Agüero, Forlan ve Arda'nın da bulunduğu diğer isimlere de tepki geldiği yazılsa da İspanya'nın önemli basın organlarından Marca, bu isimlere olumlu yaklaşıldığını yazdı. Tabelaların yerde olduğu için 'doğal ayak izi ve kire' maruz kalabileceği vurgulandı. Ancak bazı basın organları Arda ve Agüero'nun da Sanchez gibi tepkiye maruz kaldığını iddia etti. İspanya'nın önde gelen gazetecileri de Sanchez dışında bariz bir tepkinin olmadığı belirtildi.

ARDA'DAN 'TEŞEKKÜR'

Arda Turan da kendisina ait instagram hesabından, tabelanın fotoğrafını paylaştı ve Atletico Madrid'e teşekkür etti. Arda'nın paylaşımda kullandığı görüntüde de tabelanın kirlenmiş olduğu dikkatlerden kaçmadı. (Ajanslar)