İsoanyol basınından Arda Turan transferi ile ilgili iddialar gelmeye devam ediyor. Fenerbahçe'nin Arda Turan'a yıllık 4 milyon Euro teklif edeceği ve Arda'nın 1.5 yılda 6 milyon Euro kazanacağı belirtildi. Bilindiği üzere Aziz Yıldırım, Adnan Polat döneminde Arda Turan'ı istediğini açıkça belli etmiş fakat o dönem bu transfer girişiminden bir sonuç alınamamıştı.

ERGÜN PENBE'DEN GALATASARAY İDDİASI

Geçtiğimiz günlerde ise ilginç bir iddia da eski Galatasaraylı oyuncu Ergün Penbe'den geldi. Ergün Penbe, Arda Turan'ın Galatasaray'a dönmek istediğini söyledi fakat oyuncudan bu konuyla ilgili herhangi bir açıklama gelmedi.  Fakat bu iddialara karşı Arda Turan'ın Galatasaray'a dönmesi çok kolay gözükmüyor.Galatasaray taraftarının ve Igor Tudor'un, Arda Turan'ı istemediği kamuoyunu son günlerde fazlasıyla meşgul etmişti.  Özellikle sosyal medya hesaplarından, Galatasaraylı taraftarların Arda Turan'a olan tepkisi de çığ gibi büyümeye devam ediyor.

'MERAK ETMEYİN, GELMİYORUM'

Galatasaraylı bir taraftarın Instagram hesabından Arda Turan'a 'Galatasaray'a gelme' mesajına ise Arda ilginç bir cevap verdi.  Milli oyuncu, 'Merak etmeyin, gelmiyorum' diyerek taraftarın bu isteğini cevaplamış oldu. Barcelona'nın yeni teknik direktörü Valverde'nin gözüne giremeyen ve kadroda düşünülmeyen Arda Turan'ın Ocak ayında takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bu sezon henüz Barcelona formasını giyemeyen Arda, eski takımı Atletico Madrid'in yeni stadı Metropolitano'da da ıslıklanmış ve Atleticolu taraftarların tepkisini çekmişti. (Takvim)