Fenerbahçe'de formaya giyen Alper Potuk eski hocaları Advocaat ve Pereira için 'Önceki iki yılda hocalarımız bize güvenmiyordu. Bunu da dile getiriyorlardı.' dedi. Potuk, zellikle Sturm Graz maçlarındaki başarılı performansını, teknik direktör Aykut Kocaman'a bağladı. Geçen sezon ligi 1 gol-4 asistle tamamlayan 26 yaşındaki futbolcu, "Tamamen teknik direktör farkı. Önceki iki yılda hocalarımız bize güvenmiyordu. Bunu da dile getiriyorlardı. Ama artık bizlere inanan ve güvenen bir teknik direktörümüz var. Aykut Kocaman bize özgüven aşıladı. Her fırsatta 'Ben size güveniyorum, inanıyorum' diyor. Bu da takımın performansına yansıdı" dedi. 

'SAHADA DAHA İYİ GÖZÜKÜYORUM'

Alper Potuk, hazırlık kampının, önceki iki sezondan çok daha farklı geçtiğini söyledi.  Milli futbolcu, "Sert antrenman yapınca daha güçlü oluyorsunuz. Bu da oyuna yansıyor. Ben de artık daha güçlü olduğum için sahada daha iyi gözüküyorum. " ifadelerini kullandı. 

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turundaki iki Sturm Graz maçına da ilk 11'de başlayan Alper Potuk, performansıyla beğeni toplamıştı. (NTVSpor)