Best Model Kurucu Başkanı Erkan Özerman, kendisi hakkında ortaya atılan iddiaları yalanlasa da yeni detaylar ortaya çıktı.

Elmas Yılmaz, Tolga Tunca, Oğuzhan Dalsız, Barış Arslan ve Mahir Şahin, ilginç açıklamalarına destek de eski katılımcılardan Arda Büyük ve Furkan Şahin'den geldi.

Furkan Şahin "Ben takım elbiseyi giyerken karşımdaydı, önce öpücük yolladı. Sonra yanına çağırdı, çök dedi ve elimi tuttu. Sonra yüzümü çevirdi baktı 'Sende dizi filmlerde oynayacak yüz var' dedi. Ben seni şimdi hatırladım, yarı finalde görmüştüm ben seni istiyorum dedi. Bunu birkaç kere söyledi. Boğazım düğümlendi, konuşamadım" dedi.

Elemelere katılamayan Arda Büyük ise "Erkan Özerman'ın bizzat görüşmeye davet ettiği söylendi, gittim. 'Seni neden çağırdım biliyor musun?' dedi, 'bilmiyorum' dedim. 'Başvurunu kaçırmışsın dosyana baktım. Yan ofise geç' dedi, geçince perdeler kapatıldı. Üstümü çıkarıp slip mayoyla yürümemi istedi. Ölçü almak istedi, ben bunu bahane olarak görüyorum. 'Şimdi ben buraya uzanacağım ve bana masaj yapacaksın' dedi. Yanlış anladığımı düşündüm. 'Anlamadım Erkan Bey?' dedim. Anlamayacak bir şey yok oğlum, uzanacağım ve masaj yapacaksın. Ne sandın?' dedi. Ben orada şoku atlatmaya çalışıyorum ne demeliyim, ne yapmalıyım. Bir hayalin sonlanma noktası orası, o anlatılmaz bir hal" ifadelerini kullandı.

Bu haftaya damgasını vuran magazin haberi buydu. Yani, Best Model Kurucu Başkanı Erkan Özerman ve saz arkadaşları!!!

Neden saz arkadaşları diyorum?! Çünkü bu eski best model yarışmacısı arkadaşlar neden konuşmaları gereken dönemde sustular da neden daha sonra konuşası geldi!?

Ben Erkan Özarman’ı yakinen tanırım. Belki bin tane organizasyonuna katıldım ve bir o kadarda röportajlarım olmuştur. Erkan bey son derece akıllı ve işinin ehlidir. Öyle yaş tahtaya basacak biri hiç değildir. Bugün onu yerden yere vurmaya kalkan bazı gazetecilerde Erkan Bey’i en az benim kadar, bazıları da benden daha fazla tanırlar. Bakıyorum da bu arkadaşlar Amerika’yı sanki yeniden keşfediyorlarmış şaşkınlığı ile hareket ediyorlar. Gerçekten izledikçe gülmekten karnıma ağrılar giriyor.

Ama eminim o yaş tahtaya basmaz dediğim ve son derece akıllı dediğim Erkan Özarman bu yapılanları kimsenin yanına kar bırakmaz.

Şov yeni başlıyor!!!