Dijital ekranda yer alan "Aşk 101" dizisiyle şöhreti parlayan güzel oyuncu İpek Yazıcı'nın, bir süredir şarkıcı Ufuk Beydemir ile birlikte olduğu iddia ediliyordu.

Geçtiğimiz günlerde İpek Filiz Yazıcı'nın Ufuk Beydemir ile fotoğrafını Instagram sayfasında paylaşması aşk iddialarını kuvvetlendirmişti.

İlişkilerini ele güne ilan eden çiftten romantik pozlar geldi. Son dönemin parlayan yıldızlarından oyuncu, sevgilisi Ufuk Beydemir'le aşk karelerini yayınladı. Şarkıcı sevgilisiyle üç pozunu paylaştı. Öpüştüğü kareyi de yayınlayan Yazıcı, kalp emojisi koydu. Oyuncuya kısa sürede binlerce beğeni ve yüzlerce yorum yağdı. Yazıcı’nın sevgilisini kalbine etiketlemesi dikkat çekti. Beydemir de farklı kareyi paylaşarak, "Hanımcılık" diye yazdı. Böylece oyuncu ve şarkıcı, birbirini ailesiyle de tanıştırdığı ortaya çıktı.

Anlaşılan aşklarından tam emin olduktan sonra ortaya beraber çıkmaya karar vermişler. Bakalım bu aşk nikah masasına da tanışacak mı?

Şimdi de sırada saklanamayan başka bir ikili var. Murat Dalkılıç, eski sevgilisi Hande Erçel'in rol arkadaşı Sitare Akbaş'la yeni bir aşka yelken açtı. Bir süredir haklarında çıkan aşk dedikoduları karşısında sessiz kalmayı tercih eden ünlü çift önceki gece ilk kez yan yana görüntülendi.

Tek başına otoparka doğru yürüyen Sitare Akbaş, mutlu bir ilişkileri olduğunu itiraf etti. Dalkılıç ise “aşk var mı?” sorularını yanıtsız bırakmayı tercih etti.

Murat Dalkılıç, aşk defteri biraz kalabalık, aşk konusunda dikiş tutturamayan ünlülerimizden. Bir süre saklanmaya çalışsa da magazin basınından daha fazla kaçamadı. Ne diyelim umarım Dalkılıç aradığı aşkı bu sefer bulmuştur.

Sevgi ve hoşgörü ile kalın…