AK Parti milletvekili Tuğrul Türkeş, son günlerdeki eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ile MHP arasındaki polemikle ilgili, "Bu konuda ben bir açıklama yapmayacağım. Bir kere sarhoşların seviyesine inemem bundan dolayı açıklama yapamam. İkincisi de o dönemde yapılanlar ile ilgili sanıyorum ki partim beni savunacaktır" dedi. 

NE OLMUŞTU? 

Milliyeti Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bugün MHP'den ayrılarak AK Parti'ye geçen Tuğrul Türkeş'le ilgili verdiği bir soruya yanıt, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu kızdırmış, ardından iki taraftan da zehir zemeberek açıklamalar gelmişti. MHP lideri Bahçeli, Tuğrul Türkeş'in kabine dışında kalmasının ardından yaptığı açıklamaları nasıl değerlendirdiğinin sorulması üzerine "Gidişinden haberimiz yokken, gelişimizden nasıl haberi olacak? Onu Ahmet Davutoğlu ölçüsüyle birilerinin izah etmesi lazım." dedi.

Bu sözlerin ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Davutoğlu ise, "Bahçeli'den beklenen, nezaketten ve siyasi olgunluktan yoksun tavırlar yerine kendi sorunlarıyla yüzleşme cesaret ve  erdemini göstermesidir" ifadelerini kullanmııştı.