Yeni yılın ilk haberleri benim açımdan paylaşılan mutluluklar oldu. Bazı ünlülerimizden kimisi aile içi, kimisi aile dışında ellerinden geldiğince mutluluklarını paylaştı.

Genç oyuncu Miray Daner  gelecek ayda yeni yaşına girmeye hazırlanıyor. Başarılı oyuncu doğum gününde kendisiyle beraber bakın kimleri de mutlu etmek arzusunda. Genç oyuncu Instagram ve Twitter adreslerinden doğum günü hediyesi istemediğini, bunun yerine Kansersiz Yaşam Derneği’ndeki çocukların gülümsemesine vesile olunmasını istediğini şu sözlerle dile getirdi.

"15 Ocak benim doğum günüm. Bundan önceki doğum günlerimde beni ve dokunduğunuz kalpleri çok mutlu eden armağanlar verdiniz. Gelin bu doğum günümde Kansersiz Yaşam Derneği’ndeki çocukların gülümsemelerine vesile olalım."dedi. Gerçekten alkışlanacak bir düşünce. Umarım böyle güzellikleri görmeye devam ederiz.

Sırada iki ünlü ismin annelerine nasıl sahip çıktığına ve onları nasıl mutlu ettiğine bakalım.

Bu ünlülerimiz ilki sahnelerin başarılı ismi Demet Akalın. Ünlü şarkıcı Demet Akalın, sık sık yaptığı pahalı harcamalar ile göze çarpıyordu. . Kızı Hira ve kendisi için zaman zaman yaptığı lüks harcamalarla gündem olan Demet Akalın, bu kez annesi için gözünü kırpmadan harcama yaptı. Akalın, annesi Şenay Akalın'a bir araba hediye etti. Arabayı da sosyal medyadan paylaşan Akalın "Annem güle güle gez" notunu da düştü. Akalın'ın bu paylaşımı sosyal medyada yankı uyandırdı. Vallahi kimse Akalın'ı eleştirmesin. Çünkü kadın çalışıyor ve kazanıyor. Parasını tabi ki harcayacak. Asıl kazanıp harcamayan ünlülerimizi eleştirmek gerekir. Sanki parayı mezara götürecekler. Ben Akalın'ı annesine yaptığı bu güzel jest ve aynı zamanda annesiyle mutluluğu paylaştığı için tebrik ediyorum.

İkinci ünlü isim her zaman ailesini mutlu etmesini bilen genç bir sanatçımız! Türkiye'nin en çok kazanan genç popçularından olan Aleyna Tilki kazancını ailesiyle paylaşmaktan kaçınmıyor. Çok küçük yaştan beri sahnelerde olan Aleyna Tilki daha önce babası Mehmet Tilki'ye Kalamış'ta çiçekçi dükkanı açmıştı.

Aleyna Tilki şimdi de annesi Havva Öztel'in ticarete atılmasında ona destek oldu. Genç sanatçının annesi spor giyim markası kurup üretime başladı bile. Aleyna Tilki anne ve babasına verdiği destekle alkışları hak ediyor.

İşin özüne baktığımızda paralarını paylaşıyor gibi görünseler de aslında olan mutluluklarını paylaşıyor olmaları...

Umarım 2021 in ilk haftasında olduğu gibi magazin dünyasında hep böyle güzel haberlerle devam ederiz.

Sevgi ve hoşgörü işe kalın.