Beşiktaş evinde ağırladığı Göztepe’yi üçüncü dakikada geriye düşmesine rağmen 2-1 yenerek üç puanın sahibi oldu.

Sergen Hoca’yla tarihinde en uzun mağlubiyet serisinden sonra alt yapı hocası Özden Hoca’nın üç haftada yedi puan alması bir puanı Fenerbahçe derbisi sayarsak ve bu maçlarda geriden gelip galip gelmesi takımı, yönetimi ve taraftarları mutlu etti. Geriye düştüğü halde takım olarak refleks vermesi tekrar büyük takım ruhunu yakalaması alkışı hakkediyor.

Özden Hoca’yı anlamak için alt yapıya bakarsak her şeyi daha iyi analiz ederiz. Beşiktaş’ın gençleri 25 puanla namağlup lider.

Sergen Hoca’dan sonra Beşiktaş’ın başında sahaya çıkması Özden Hoca’nın deyimiyle hayatının en önemli anı. Maç sonu taraftarın çağırdığı Önder Hoca’nın duygulanıp gözünden akan yaşlar Beşiktaş sevgisinin en büyük göstergesi. Bu hoca, Sergen hoca gibi çocukluğunda Beşiktaş alt yapısında ter dökmüş. Bu duyguyu en güzel bilenlerden.

Beyaz TV'de sözüm ona maç yorumcusu eski hakemin Önder Hoca’ya yaptığı hakarete en ağır perdeden tepki koyan Beşiktaş yönetimine teşekkür ediyoruz. Televizyonda spor yorumu yerine sirk programı yapsalar daha iyi reyting alırlar. Kanal sahibinin bilgisine.

Maça gelirsek gerçekten son haftalarda Beşiktaş kiminle oynarsa oynasın seyir zevki artıyor. İki takım için de güzel bir maçtı. Göztepe üçüncü dakikada golü bularak Beşiktaş karşısında dişini gösterdi.

Bu gole Rıdvan’la başlayan hızlı atak Oğuzhan'ın usta dokunuşunu Larin filelere yollayınca skor 1-1’e geldi. 41. dakikada Göztepe penaltısını kurtaran Ersin, Göztepe'nin devreye önde girmesini önledi.

İkinci devre Pjanic ve Gezzal’ın da oyuna katkısını ataklarda gördük. 60. dakikada Gezzal’ın jeneriklik golü gelince Beşiktaş skoru 2-1’e getirdi. Maçı çevirmesini bildi. 82. dakikada Rozier’in ikinci sarıdan kırmızı görmesiyle Göztepe tekrar oyunda üstünlük sağlasa da dört net pozisyonda kalesinde devleşen Ersin üç puanın kazanılmasında baş roldeydi. Beşiktaş takım olarak birbirine destek verip yardımlaşınca tekrar puanları hanesine yazmaya devam edecek.

Yönetime ve Ahmet Nurçebi’ye, Önder Hoca’ya verdikleri fırsat ve destek için teşekkürler.