Bu hafta magazin dünyasında yine sular hiç durulmadı.

Her hafta magazinin renkli isimleri bir birinden ilginç olaylarıyla konuşuluyor.

Bu haftayı da işte böyle olaylı bir hafta olarak geride bırakıyoruz.

Suların hiç durulmadığı Özcan Deniz cephesine bir göz atalım.

Ünlü şarkıcı Özcan Deniz, Feyza Aktan ile 2018 yılında nikâh masasına oturmuştu. Kısa bir süre sonrada baba olmuştu. Özcan Deniz, 2019 yılında "evlilik birliğinin temelinden sarsılması" nedeniyle çekişmeli boşanma davası açmıştı. Eşinin ailesine ve çocuğuna gereken özeni göstermediğini ve ilgisiz davrandığını öne sürmüş ve oğulları Kuzey'in velayetini istemişti.

2 yıl önce anlaşmalı olarak boşandığı eski eşi oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz hakkında, "zincirleme şekilde kasten yaralama", "kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma", "hakaret" ve "tehdit" suçlarından, ağabeyi Ercan Deniz hakkında da, "konut dokunulmazlığının ihlali", "zincirleme şekilde yaralama", "tehdit", "hakaret" ve "devletin kurum ve organlarını aşağılama" suçlarından şikayetçi olmuştu. Tüm gelişmelerden sonra bu hafta bir duruşma daha gerçekleşti.

Karşılıklı olarak bir çok tanık dinlendi. Dava da başka tanıklarında olması sebebiyle diğer tanıkların dinlenmesi için bir kez daha ileri bir tarihe ertelendi. Bu dava bana göre bu senede bitmez.

Olaylar olaylar başlıklı yazımın bir başka olay haberi ekranlardan tanıdığımız spor dünyasının sunucusundan. Spor camiasının tanınan yorumcuları arasında yer alan Cem Dizdar eşi Selin Barlas 16 Ekim günü boşanmıştı. İkili boşandıktan kısa bir süre sonra son bir akşam yemeği yemek istemişti. Bunun için kararlaştırdıkları bir restoranda gitmişlerdi. Burada çift kendi arasında yeniden büyük bir tartışma yaşamıştı.

İkili arasında iddaya göre şiddet yaşanmış. Selin Barlas hastaneden darp raporu almıştı. Vücutta Kemik Kırığı Olacak Biçimde Yaralama, Hakaret' suçlarından iddianame düzenlendi. 6,5 yıla kadar hapsi istenen Cem Dizdar, Asliye Ceza Mahkemesi'nde yargılanacak. İşte olayların bitmediği magazin dünyasında son yaşanan bir olayda bu şekilde hala devam ediyor. Bakalım bu dava da ne zaman sonuçlanacak.

Şimdi de sıra güzel mi güzel, başarılı mı başarılı bir güzelimizin magazin dünyasında bu hafta çok konuşulan ve daha da konuşulacak olan olay haberinde.

Ünlü oyuncu Ceren Hindistan ile kızı Arya' nın babası Ümit Aslan arasında sular durulmuyor. Ceren Hindistan'ın kendisini kemerle dövdüğünü iddia ettiği Ümit Aslan dün sessizliğini bozmuş, "Bana bu iddialarından iki gün önce 'Ümit'ciğim diye mesaj attı, kendisine cevap vermedim" demişti. Ayrıca Aslan, eski sevgilisi hakkında İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvurarak koruma kararı aldırmıştı. Yaşananların ardından Ceren Hindistan'dan Ümit Aslan'a gözdağı geldi: "Açıklamaya başlarsam sokağa adım atamazsın. Erkek diye ortada gezen bir müsveddenin bana karşı koruma kararı çıkarmasına saatlerdir kahkaha atıyorum. Yavrum bu kadar mı korktun benden Aslan parçası?...Aslan olmuş kedicik. Neyse bir ay süreyle korun bakalım..." diye eski eşini tiye aldı.

Bence bu cephede de önümüzdeki hafta tansiyon iyice yükselir.

Aslına bakarsanız bu hafta magazin dünyasında olayların yaşandığı isimler bunlarla sınırlı değil. Çok daha fazla ünlümüzün çok konuşulacak olay haberleri var. Ama bu haftalık sayfama ancak üç isim sığdırabildim.

Önümüzdeki hafta yeni magazin haberleriyle görüşmek üzere.

Sevgi ve hoşgörü ile kalın...