Bu hafta mutlu çocuklu iki ünlü çiftimizi kaleme alacağım.

Evliliklerinde mutluluğu yakalayan bu ünlülerimiz üzerine çocuk da yapınca mutluluklarına mutluluk kattılar.

İlk önce ikinci çocuklarıyla heyacanlanan ünlü bir çiftimiz ile yazıma başlıyorum.

2017 yılında Los Angeles'ta evlenen Almeda Abazi ve Tolgahan Sayışman ikinci kez anne-baba olmanın mutluluğunu yaşıyor.

Sayışman çifti İlk çocuklarını 2019 yılında kucaklarına aldılar. 2019 yılında Efehan adlı bir oğulları olan ünlü çift, kızları Alina'yı da yeni kucaklarına aldı.

Başarılı oyuncu Tolgahan Sayışman eşinin doğum sırasında yanında olup ona destek oldu. Minik bebeğini de ilk kez hastane odasında kucağına aldı.

Almeda Abazi eşi ve kızını fotoğraflayarak o anı ölümsüzleştirdi. Almeda Abazi, Alina'nın abisi Efehan'a benzediğini söyledi:

"Efehan'ı ilk gördüğümde Tolgahan'a çok benzetmiştim ama Alina'yı ilk gördüğümde Efehan'a benzettim. Aslında bana da, babasına da benziyor."dedi.

Sayışman ailesi ilk günden itibaren güzel evliliklerinde sevenlerine iyi bir örnek olmaya devam ediyorlar. Magazin dünyasında “demek ki mutlu evliliklerde oluyormuş” dedirtiyorlar. Çifti yakından tanıyan biri olarak mutluluklarının hiç bozulmamasını, bu şekilde sonsuza dek devam etmesini diliyorum. Allah bozmasın…

Şimdide ikinci bebeklerini kucaklarına almak için gün sayan başka bir ünlü çiftimize göz atalım.

Ali Sunal 7 aylık hamile eşi Nazlı Kurbanzade ve kızı Narin'le birlikte tatil yapıyor. Ünlü çift tatil için Bodrum'u tercih ettiler. 2 yaşındaki kızları Narin'le tatilin keyfini çıkarıyorlar. Ali Sunal yakında ikinci kez kız babası olacak. Doğumdan önce güzel bir tatil yapmak istedikleri her hallerinden belli oluyor. Yakında doğacak bebeklerinin “ismi ne olacak” diye soranlara Ali Sunal şu cevabı veriyor "Henüz ismine karar veremedik, kafamızda birkaç isim var ancak net değil"

Sunal çifti de Sayışman çifti gibi evli, çocuklu ve aynı zamanda çok mutlu bir çiftimiz.

Bende bu hafta magazin dünyasının renkli isimleri içersinde örnek teşkil edecek bu iki çiftimizi sizlerle paylaşmaktan dolayı mutluyum.

İnşallah magazinin renkli isimleri içersinde Sunal ve Sayışman çiftleri gibi örnek evlilikler çoğalır.

Sevgi ve hoş görü ile kalın…