Uzun yıllardır birlikte olduğu sevgilisi Murat Dalkılıç ile yollarını ayıran Hande Erçel'in adı rol arkadaşı Kerem Bürsin ile anılmıştı.. İkilinin her hareketi sosyal medyada ilgiyle takip edilmeye başlandı. Güzel oyuncu Hande Erçel ve Kerem Bürsin önceki gün bir mekan çıkışında görüntülendi. İkili, Covid-19 önlemlerinde de tarzlarını gözler önüne sermişti. Özellikle maskelerinin fiyatı dudak uçuklattı. Kullandıkları maskenin 245 TL değerinde olduğu öğrenildi. Tek kullanımlık özel tasarım maskeleriyle koronavirüs önlemlerini alan ikilinin bu görüntüleri için 'Pandemide de modayı takip ediyorlar' şeklinde yorumlar yapıldı.

Açıkcası "parası olan nasılda rahat harcıyor" da dedirttiler. Gerçekten paranın değerini bilmeyenler en azından maskeniz kaç para dendiğinde böylesi bir gösterişten kaçarak cevap verseler. Gerçekten gereksiz bir gösteriş.

Yaprak Dökümü dizisiyle yıldızı parlayan Tolga Karel, 2016 yılında oyunculuğu bırakıp Amerika'ya yerleşmişti. Şimdiler de Karel ABD de tır şoförü olarak hayatına devam etmektedir. Zaman zaman çok uzaklarda başka bir ülkede yaşasa da magazin gündemindeki yerini korumaya devam ediyor. Ünlü aktör oyunculuğu bıraktıktan sonra bir süre sağlık turizmiyle ilgilendi ve işleri yolunda gitmedi. Karel daha sonra Türkiye'yi terk ederek Amerikalı eşinin ailesinin evine yerleşti.

Daha sonra ünlü oyuncu bir süre işsiz kaldıktan sonra TIR şoförlüğü yapmaya başlamıştı. Sık sık sosyal medyasında TIR içinden, dışından çeşitli paylaşımlar yapıyor. Yakışıklı oyuncuyu bir çok kişide yakından takip ediyor. Bu takipçilerden biri bu hafta Karel'in işiyle dalga geçen bir paylaşımda bulunarak "kamyoncu" dedi. Tolga Karel ise bu yoruma sessiz kalmadı. "Adamdaki akla bak sen git kamyoncu ol" diyen takipçisine yanıt veren Karel gündeme bomba gibi düştü.

Karel verdiği yanıtta "He la kamyoncu oldum hoşuna mı gitti gardaş! Ama dikkat et bu kamyoncu 1 aylık kazancıyla bütün sülalene hayatı boyuncu burs verir haberin olsun" dedi.

Bu yazımda ele aldığım iki ünlüde Türkiye de oldukça iyi tanınan kişiler.

Biri "param ve şöhretim var" ı insanların gözüne sokarcasına yapıyor. Bana göre bu bir görgüsüzlüktür. Öte yandan bütün şöhretini bir kenara bırakıp bambaşka bir ülkede Tır şoförlüğü yapan bir ünlümüz... Ve takipçisine verdiği cevap ne kadar anlam yüklü. Tabi anlayana.

Para, şöhret gelip geçicidir, önemli olan bu dünyada hoş bir seda bırakabilmektir!

Mütevazılıktan kimse bir şey kaybetmez!!!

Sevgi ve hoşgörü ile kalın...