POLİTİKA

Muharrem İnce ikinci tur kararını verdi! Muharrem İnce ikinci turda kimi destekleyecek?

Abone Ol

28 Mayıs ikinci tur cumhurbaşkanlığı seçimleri için geri sayım başlarken, tüm saflar belirlendi. İkinci turda kimi destekleyeceği merak konusu olan Memleket Partisi ve Muharrem İnce de kararını verdi. Memleket Partisi, ikinci turda ne Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan'a ne de Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek vermeyecek. Muharrem İnce ve partisi ikinci tur seçimlerinde tarafsız kalmaya ve siyasi çalışmalarına Memleket Partisi olarak yalnız devam etme kararı aldı. 

Memleket Partisi MYK toplantısının ardından partinin kurucularından ve PM üyesi Ömer Özdoğan sosyal medya hesabından ikinci tur kararlarını açıkladı.  Özdoğan paylaşımına "Bunca hadiseden sonra kimse bize baskı yapmaya kalkmasın" dedi ve şöyle devam etti:

"Yeni bir açıklamaya lüzum yok. Sözümüzün arkasındayız. Ne Cumhur ne Millet Tek Yol MEMLEKET diyor, kaldığımız yerden devam ediyoruz. Tarih bizi tartacaktır. Kimsenin haddine değlldir yargılamak! Ülkemize hayırlı olsun."

MUHARREM İNCE'DEN İKİNCİ TUR AÇIKLAMASI VE GENÇLERE ÇAĞRI

Öte yandan Muharrem İnce dün gece saatlerinde partili gençlerle bir fotoğraf paylaştı. O paylaşıma İnce, "Gençler, evlatlarım; bu yola sizinle birlikte çıktık, sizinle birlikte bu yolda yürümeye devam edeceğiz" notunu düştü.

Abone Ol